Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Decentraliserat börs Hashflow stänger $ 3,2 miljoner frö med stöd av Dragonfly Capital och Electric Capital »CryptoNinjas


Hashflow, ett decentraliserat börs som förbinder handlare med kryptomarknadstillverkare, meddelade att det har stängt en startfinansieringsrunda på 3,2 miljoner dollar från ledande riskkapitalföretag och investerare i änglar.

Rundan leddes av Dragonfly Capital och Electric Capital och sällskap av IDEO Ventures, Alameda Research, Metastable, Galaxy Digital, Unanimous Capital och änglar inklusive Balaji Srinivasan, Kain Warwick och Ryan Sean Adams.

Med Hashflow kan handlare ta emot prisuppgifter direkt från marknadsmarkörer och sända affärer via kedjan med hjälp av Web3-plånböcker på ett helt tillförlitligt sätt. Genom att ersätta AMM-bondningskurvor med professionella marknadsförare, erbjuder Hashflow handlare bättre priser, noll glidning och de lägsta gaskostnaderna för alla decentraliserade börser på Ethereum.

För marknadsmakare ger Hashflow tillgång till den expanderande DeFi-marknaden samtidigt som det ger full kontroll över sina lager- och prissättningsstrategier. Hittills har marknadsförare varit tvungna att använda kapital i offentliga likviditetspooler, använda fördefinierade prissättningsfunktioner och betala tunga gasavgifter för att ändra strategier på nätet.

Jon Kol, chef för Galaxy Digital, ett ledande kryptovalutaföretag och marknadsförare, kommenterade: “Hashflow är det första projektet vi har stöttat som sömlöst tillåter marknadsförare att offra priser effektivt till DeFi-handlare.”

Med Hashflow kan marknadsförare använda skräddarsydda prisstrategier och överbrygga dem via kedjan med digitala signaturer. Under de kommande veckorna planerar Hashflow att integrera fler marknadsförare och lägga till ytterligare tillgångspar som dominerar on-chain handelsvolymer. Allmän publik kommer att få tillgång till Hashflow och handla on-chain med marknadsförare i slutet av andra kvartalet.Source link

Related posts

Digital Currency Group investerar i sydkoreanska kryptobörsföretag Streami »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Japans kryptobörsbitbank AUM når 289,8 miljarder yen »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Köper institutionella investerare Altcoins? XRP, ETH-produkter blir populära

Bitcoinguide