Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Decentraliserad molnlagringsaggregat ColdStack får investeringar från Digital Finance Group »CryptoNinjas


ColdStack, en decentraliserad molnaggregat, meddelade att den fått en strategisk investering från DFG – Digital Finance Group.

”Vi är väldigt glada att samarbeta med DFG. De är ett av de mest ansedda och framgångsrika investeringsföretagen i blockchain-ekosystemet och har ett utmärkt resultat när det gäller att hitta de mest banbrytande projekten i sektorn. Det råder ingen tvekan om att DFG: s engagemang kommer att hjälpa vårt system att nå sin fulla potential. ”Säger Alexander Shishow, VD och grundare av ColdStack.

ColdStack-plattformen aggregerar decentraliserade datalagringsnätverk som Filecoin. Genom att optimera lagringslösningar med sin AI-baserade pipeline ger ColdStack användare det mest kostnadseffektiva och säkra sättet att lagra sina filer.

Med ett enhetligt Amazon S3-kompatibelt API tillåter ColdStack användare att enkelt komma åt decentraliserade lagringslösningar. ColdStack fokuserar på att tillhandahålla bulklagring för data som inte nås regelbundet men som fortfarande måste lagras kontinuerligt. Dess tokeniseringssystem gör det också möjligt för användare att enkelt skapa och lagra sina egna NFT och använda dessa tillgångar på vilken NFT-marknad som helst.

“På DFG tror vi på att stödja produkter som kommer att lösa stora problem inom blockchain, såsom distribuerad datalagring”, säger James Wo, grundare av DFG. ”Coldstack, den första marknadsaggregat för decentraliserad datalagring, är ett tydligt exempel på en välbehövlig uppgradering till en växande och lovande sektor i branschen. Det tillåter användare att direkt ansluta datalagringsnoder utan hårda inställningar. Dessutom kan den länkas till alla distribuerade lagringsnoder genom Coldstack-nätverket, och användare kan direkt aggregeras med det i Coldstack-applikationen. Vi är övertygade om att tillförlitligheten och säkerheten för Coldstacks distribuerade lagring kommer att ha enastående resultat i framtiden. ”Source link

Related posts

Crypto-derivatutbyte Deribit lanserar bitcoin volatilitetsindex »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Tradeo Review – Vad kan du förvänta dig av mäklaren?

Bitcoinguide

AIKON lanserar ny multi-sig kryptoplånbok med stöd av Coincover, garanterad av Lloyds of London »CryptoNinjas

Bitcoinguide