Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Dataprotokoll för mobil plats Quadrant bygger nytt projekt ‘Geolancer’ på Polygon »CryptoNinjas


Quadrant, ett blockchainföretag som specialiserat sig på mobil plats och POI-data, meddelade att det har byggt sitt senaste projekt ‘Geolancer’ på Polygon, en plattform för Ethereum-skalning och infrastrukturutveckling.

Geolancer är en plattform för att gamifiera insamlingen av POI-data (POI). Deltagande frilansare – Geolancers – kan tjäna Quadrant’s token, eQUAD, genom att helt enkelt kartlägga intressepunkter (butiker, närbutiker, restauranger och andra) i sitt område med en dedikerad smartphone-app.

Medan eQUAD ursprungligen utfärdades som en ERC-20-token, med tanke på de höga gaspriserna och skalbarhetsproblemen i Ethereum-nätverket. Polygons åtagandekedja är 100% EVM-kompatibel, säkrad med en tillståndslös uppsättning PoS-validerare och kontrollpunkter som skickas till Ethereum. Quadrant bestämde sig för att använda denna kedja för att dela ut Geolancer-belöningar på ett snabbt och effektivt sätt.

Utöver eQUAD-belöningar kommer Quadrant att introducera ett helt nytt, Geohash-baserat NFT-incitamentsystem i Geolancer-appen, endast möjligt tack vare Polygons skalbarhet. Den mest aktiva Geolancer i varje område kan vinna titeln Guardian, som förutom skryter också ger dem extra belöningar.

Geohash är ett geokodningssystem som gör det möjligt att uttrycka en plats var som helst i världen, och beroende på upplösningen kan en enda stad delas in i tiotusentals Geohash.

”Geolancer är ett ambitiöst och tekniskt komplext projekt. För att fixa POI-databranschen med manuell verifiering behövde vi en plattform som kan hantera mikropeteringar och tiotusentals NFT på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Polygon rekommenderades av de största investerarna i blockchain-branschen och vi är glada att samarbeta med dem. ”
– Mike Davie, grundare och VD för Quadrant

Geolancer är redan i produktionsanvändning av en utvald grupp av professionella lantmätare i Indonesien, och det planeras att lanseras som en offentlig beta de närmaste veckorna, med början i Singapore, Indonesien och Vietnam.

eQUAD på Polygon finns redan på QuickSwap.Source link

Related posts

Uppsala Security släpper ny lokal lösning för kryptohot / riskdetektering »CryptoNinjas

Bitcoinguide

SmartKey att integrera med GeoDB för att utveckla blockkedjebaserat dataekosystem »CryptoNinjas

Bitcoinguide

NFT i musikbranschen: Hur ‘programmerbar musik’ kan förändra allt

Bitcoinguide