Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

DAO-plattformen Dao Bull utsågs till vinnare av EOSIO Beyond Blockchain Hackathon »CryptoNinjas


Block.one, ett mjukvaruföretag som specialiserat sig på högpresterande blockchain-teknik och EOSIO-utvecklare, meddelade idag att Dao Bull har utsetts till vinnaren av EOSIO Beyond Blockchain Hackathon. Detta hackathon utmanade deltagarna att utveckla lösningar som utnyttjar kraften i EOSIO blockchain-teknik och det senaste inom cloud computing för att skapa ett projekt med potentiell betydande global påverkan.

Vinnare: Dao Bull

Dao Bull skapade en decentraliserad autonom organisationsplattform (DAO) som gör det möjligt för användare att skapa sitt eget nätverk på några minuter. En DAO är ett företag eller en organisation byggd på ett blockchain-protokoll med öppen källkod som fungerar utan ledningsstruktur och utan behov av mellanhänder.

Genom att förena människor genom en uppsättning regler utnyttjar Dao Bull fördelarna med blockchain och molnbaserade system så att organisationer kan fungera rättvist och öppet och så att de skalar för framtida tillväxt genom att integrera funktioner som social förstärkning och tredjepartsappintegration . Dao Bull kommer att skapa modeller som ger användare möjlighet att hantera ekonomi, aktieägare och samhällets styrningsstruktur utan att förlita sig på ett centraliserat ledningssystem.

”Blockchain introducerade idén att onlinesamhällen skulle kunna fungera utanför de traditionella gränserna för ett centraliserat system och skapa sina egna uppsättningar styrningsmodeller som stämde överens med deras strategiska mål. Dao Bull har hjälpt till att utöka tillgången till samhällen runt om i världen genom att tillhandahålla en plattform som ger grupper möjlighet att ställa upp sin egen DAO nästan omedelbart. Vi är värd för hackaton som dessa för att uppmuntra innovativa, effektfulla projekt som Dao Bulls, och vi är glada att se Dao Bull-teamet vidareutveckla sin modell. ”
– Block.ones SVP för Public Blockchain Engagement, Kevin Rose

Skärmdump av Dao Bull

Runners up för Beyond Blockchain Hackathon; vars framgångsrika bidrag visar mångfalden och bredden av de inlämnade lösningarna inkluderar:

  • 2: a plats: gGoods. gGoods, en öppen källkod NFT-standard, gör det möjligt för organisationer och samhällen att skapa tokens som hanterar den ekonomiska nedgången som plågar ideella organisationer i kölvattnet av pandemin genom att Crowdsourcing finansieras från plattformens globala användarbas.
  • 3: e plats: Återställningsbara online-plånböcker. Återställningsbara online plånböcker (ROW), byggda på EOSIO: s befintliga WebAuthn-standarder, introducerar ett socialt återställningssystem som tar bort behovet av ett centraliserat system som användarna måste lita på för att återställa lösenord med e-post. Lösningen tar bort behovet av dessa föråldrade former av säkerhet genom att ersätta dem med multisig-säkerhetssystem.
  • 4: e plats: Finfluencers. Finfluencers skapade ett oföränderligt nätverk av finansiell information, där betrodda deltagare kunde dela sin kunskap med nybörjare för att hjälpa dem att fatta välgrundade beslut om sin ekonomiska framtid.

EOSIO Beyond Blockchain Hackathon lockade mer än 1300 deltagare i 107 länder och tillhandahöll verktygen och ramarna för utvecklare att delta i utvecklingen av blockchain-tekniken genom att kombinera den med molnbaserade system för att skapa nya lösningar.

Förra året fokuserade Block.ones virtuella hackathon “Coding for Change” på att lösa problem orsakade av COVID-19-pandemin. Vinnaren, Lifebank, utnyttjade EOSIO blockchain-tekniken för en app som gjorde det möjligt för användare att skapa EOS-konton för att hantera hela bloddonationsprocessen, från validering av givare till registrering av lokala företag som sponsorer i utbyte mot att få en livstecken.Source link

Related posts

Tradeo Review – Vad kan du förvänta dig av mäklaren?

Bitcoinguide

Unstoppable Domains tillkännager högsta prisförsäljning av ett domännamn NFT som någonsin spelats in »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Harvest lanserar nytt iFarm-valv som gör det möjligt för användare att tjäna samtidigt som de använder symbolen som säkerhet »CryptoNinjas

Bitcoinguide