Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

DAFI listar DAFI-token med BitMax – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. BitMax.io (BTMX.com), en branschledande plattform för digital tillgångshandel byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat noteringen av DAFI-token (DAFI) under handelsparet DAFI / USDT den 17 mars kl 9:00 EST.

Dafi belönar användare baserat på nätverksanslutning. Dafi är det första protokollet som skapar insatser, likviditet och belöningar som är proportionella mot varje nätverks efterfrågan. Det gör det möjligt för alla protokoll eller plattformar att skapa en syntetisk smak från den inbyggda token för att kopplas till nätverksbehov.

DAFI, protokollets ursprungliga token, används för både staking och styrning. När DAFI-tokens sätts som säkerhet genererar de syntetiska dDAFI-enheter som är kopplade till efterfrågan på DAFI-nätverket. Genom att stödja nätverket belönas användarna för deras ställande säkerhet genom att ackumulera syntet som växer i kvantitet när efterfrågan ökar.

Dafi introducerar det första alternativet som använder nätverksbelöningar för att bygga en decentraliserad ekonomi. Istället för att direkt utfärda tokens för insättning och likviditet, kopplar Dafi syntet till varje nätverk. Dafis mål är att ändra sättet nätverk distribuerar tokens för staking och likviditet och belöna långsiktiga användare. Genom detta gör Dafi en ny grund för hur decentraliserade ekonomier byggs upp.

Om BitMax.io

BitMax.io lanserades i augusti 2018 och är en ledande handelsplattform för digitala tillgångar med ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster för både privatkunder och institutionella kunder, med robust design från kontanter till marginalhandel, handel med derivat, satsningsprodukteroch andra investeringslösningar.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://bitmax.io/

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Medium: https://medium.com/bitmax-io

Om DAFI

DAFI belönar användare baserat på nätverksanslutning. Det är det första protokollet som skapar insatser, likviditet och belöningar som är proportionella mot varje nätverks efterfrågan. De gör det möjligt för alla protokoll eller plattformar att skapa en syntet från sitt ursprungliga token.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida:https://dafiprotocol.io/

Twitter: https://twitter.com/dafiprotocol

Telegram: https://t.me/dafiprotocol

Medium: https://dafiprotocol.medium.com/


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Hip-Hop-legenden Eminem lanserar beat-inspirerade animerade NFT för Stans – Bitcoin News

Bitcoinguide

Chainlink träffar $ 30 när gråskala lägger till 115 570 LINK till sina reserver

Bitcoinguide

AIOZ Tube föreställer sig innehållsströmning för den digitala generationen

Bitcoinguide