Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto-växlare Changelly möjliggör stöd för FIO-protokoll »CryptoNinjas


Changelly, en populär kryptoväxlare, har meddelat att den nu stöder FIO Protocol, ett strömlinjeformat sätt att skicka och ta emot blockchain-baserat värde, oavsett vilken plånbok, byte, symbol eller mynt som används.

Från och med idag kommer Changelly-användare att kunna använda FIO-adresser och FIO-begäran för att göra kryptovalutaköp och swappar ännu enklare.

Den nya integrationen är utformad för att förenkla interaktionen mellan användare och utbytet. Det gör det möjligt för användare att initiera transaktioner med hjälp av läsbara och minnesvärda identifierare som john @ crypto.

FIO-protokoll

Förutom FIO-adresser kan användare nu också dra nytta av FIO-begäran; en funktion som tillåter användare att begära pengar direkt från sin FIO-plånbok istället för att behöva skicka den exakta mängden krypto till en adress som tillhandahålls av en växel.

FIO Protocol erbjuder för närvarande följande funktioner:

  • FIO-adresser – en mänsklig läsbar plånbok-identifierare som eliminerar behovet av att se, eller till och med känna till, blockchain-offentliga adresser.
  • FIO-förfrågningar – möjligheten att begära pengar från alla andra plånböcker med hjälp av meddelanden i plånboken / appen och enkla godkännanden
  • FIO-data – krypterade metadata som kan kopplas till alla transaktioner, till exempel ett enkelt memo, strukturerad data (som en beställningsvagn) eller hash och referenser till off-chain-data.Source link

Related posts

Switcheo decentraliserat utbyte Demex förlänger likviditetsbelöningar i 6 månader »CryptoNinjas

Bitcoinguide

YOONIT: En central lösning för valutamäklare (del 2) – förklarade moduler

Bitcoinguide

Första reglerade japanska‌ yen stablecoin GYEN noterad på kryptobörs Liquid »CryptoNinjas

Bitcoinguide