Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto trading-appen Orion Terminal expanderar till Polkadot med Moonbeam-integration »CryptoNinjas


Orion Protocol, en likviditetsaggregat som bygger en decentraliserad port till kryptomarknaden, meddelade idag Orions kod har framgångsrikt migrerats till Polkadot-ekosystemet via Moonbeam och pågår med att bygga ut UI / UX för integration i sin kryptohandelsapp, Orion Terminal .

Orion Protocol-teamet bygger en icke-förvaringsport till hela marknaden för digitala tillgångar; aggregerar likviditet över decentraliserade och centraliserade kryptobörser och bytesplattformar i en, decentraliserad plattform. På så sätt försöker Orion lösa fragmenteringen av kryptomarknader, liksom tillgångar från traditionell finansiering och NFT.

Orion + Moonbeam

Moonbeam är en Ethereum-kompatibel smart kontraktsplattform i Polkadot-nätverket. Moonbeams djupa Ethereum-kompatibilitet, inklusive en fullständig EVM, Web3 RPC och kompatibla konton, förenklar processen avsevärt för att porta Orions Ethereum-baserade kod till Polkadot. Att använda Moonbeam-tekniken innebär också att alla samma verktyg och tjänster, som Remix, HardHat, Truffle och MetaMask, kan användas vid distribution.

”Via Moonbeam är vi otroligt stolta över att lägga till Polkadot i vår lista över kedjor integrerade i protokollet. Orions kod har framgångsrikt migrerats till Polkadot-ekosystemet, och vi arbetar för närvarande med att bygga ut UI / UX för att användare ska kunna komma åt Polkadot-blockkedjan på Orion Terminal. Vi ser fram emot att bli den första live-likviditetsaggregat som bygger på Polkadot-ekosystemet. ” säger Alexey Koloskov, VD och grundare av Orion Protocol

”När vi går in i en alltmer flerkedjig miljö delas likviditeten alltmer över flera kedjor. Protokoll som Orion fyller ett viktigt utrymme som samlar likviditet, vilket också gör det lättare för slutanvändare och utvecklare att möta likviditetsbehov, säger Nate Hamilton, chef för affärsutveckling på Moonbeam.

Orions protokollintegration med Polkadot via Moonbeam ger dem omedelbar tillgång till de många integrationer som redan är integrerade, inklusive projekt i DeFi- och NFT-rymden, samtidigt som de öppnar dörrarna för Orion för att få tillgång till andra tillgångar på Polkadots snabba växande ekosystem.

Polkadot och Moonbeam-utvecklare kommer att kunna använda Orions decentraliserade gateway för att komma åt större CEX-, DEX- och swap-pooler på ett ställe.

Orion-teamet pågår nu med att bygga ut UI / UX för Moonbeam och bredare Polkadot-integration i Orion Terminal. Denna integration förväntas slutföras under andra kvartalet 2021, vilket ger förbättrad interoperabilitet och skalbarhet till Orion Terminal, tillsammans med låga transaktionskostnader, låg transaktionsfördröjning, hög transaktionssamtidighet och överföring av tillgångar över kedjor.



Source link

Related posts

Klever blir primär mobilplånbok för Syscoin ekosystem »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto Exchange Bybit lägger till bankveteran till efterlevnadsteamet

Bitcoinguide

Ocean ger web3-verktyg för dataekonomi till Polygon Network »CryptoNinjas

Bitcoinguide