Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto plånbok ekosystem imToken stänger $ 30M serie B investering »CryptoNinjas


imToken, Asiens största kryptoplånföretag, meddelade idag att en serie B-finansiering på USD 30 miljoner har genomförts, ledd av Qiming Venture Partners, med deltagande av dess ledande serie A-investerare IDG Capital och nya investerare inklusive Breyer Capital, HashKey, Signum Capital, Longling Capital , SNZ och medgrundare av Fosun International, Mr. LIANG, Xinjun.

Grundades 2016 och möjliggör imTokens digitala plånboksplattform sina 12 miljoner användare från över 150 länder att hantera och skydda ett brett utbud av blockchain- och tokenbaserade tillgångar, identiteter och data. Över 50 miljarder USD i tillgångar placeras för närvarande på plattformen och det totala transaktionsvärdet via imToken har översteg 500 miljarder USD.

Planer framåt

Med denna investering avser imToken att påskynda utvecklingen av sin nästa iteration, imToken 3.0. För imToken 3.0 avser imToken att i grunden förbättra hur användare interagerar med blockchain-tjänster genom att implementera nyckelfria konton, kontoåterställning och andra funktioner som gör det möjligt för användare att enkelt och säkert komma åt olika blockchain-nätverk och applikationer.

Utöver sina gratis plånböcker som inte är vårdnadshavare planerar imToken också att ge säker och bekväm tillgång till en uppsättning decentraliserade finansieringstjänster (DeFi) i imToken 3.0, ett steg till den centraliserade digitala plånboken. Företagets mål är att ytterligare sänka inträdesbarriären för nykomlingar i kryptovaluta genom att bygga upp ett robust ekosystem av sammankopplade produkter.

Dessutom kommer det nyligen insamlade kapitalet att investeras i att bygga en forskningsarm som heter imToken Labs, med målet att ytterligare utforska och tillämpa avancerad blockchain-teknik i imTokens produkter och tjänster. Den kommer också att användas för att stärka imTokens rekryteringsarbete inom forskning, marknadsföring och verksamhet och för att etablera fler kontor globalt.

“Vi är stolta över att samarbeta med en så skicklig och erfaren grupp investerare både inom och utanför kryptorummet”, säger He Bin, VD och grundare av imToken. ”Från och med starten för fem år sedan insåg vi den enorma potentialen inom blockchain-tekniken – liksom de utmaningar som branschen står inför när det gäller behovet av förbättrade användarupplevelser, säker nyckelhantering och skalbart nätverk. Med våra investerares stöd är vi väl positionerade för att hantera dessa utmaningar och växa vår plattform bortom våra plånböcker – vilket ger vårt varumärkesfokus på användarvänlighet till ett brett utbud av decentraliserade tjänster med målet att tjäna över 100 miljoner användare i de kommande fem åren. ”

imToken har tagit stora framsteg för att växa det bredare decentraliserade ekosystemet, inklusive att etablera imToken Ventures 2018 för att investera i företag som är anslutna till ekosystemet för digital plånbok. Ett av imTokens inkuberade projekt, en decentraliserad börs som heter Tokenlon, har nu underlättat över 10 miljarder USD i total handelsvolym. imKey, imTokens hårdvaruplånbok, gör det möjligt för sina användare att enkelt hantera populära digitala tillgångar på sina mobila enheter via Bluetooth.

“Vi har haft ett öga på imToken sedan de första dagarna av vårt engagemang i kryptorummet, och vi har varit mycket imponerade av vad de hittills har åstadkommit”, säger Guo Yihong, partner på IDG Capital. “Vi tror att mycket av deras framgång kan tillskrivas deras disciplinerade fokus på användarupplevelse och användarvänlighet, och vi ser fram emot att hjälpa dem att tillämpa samma fokus på ett brett utbud av tjänster utöver deras centrala plånbokserbjudanden.”Source link

Related posts

IOST samarbetar med Apron Network för att bygga flerkedjig arkitektur »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Siam Commercial Bank venture arm skapar en ny $ 50M blockchain-fond »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Hur sport och spel ger krypto till massorna

Bitcoinguide