Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto-mäklare Voyager integrerar Blockdaemon-nodinfrastruktur för förbättrade insättningstjänster »CryptoNinjas


Blockdaemon, en blockchain-infrastrukturplattform för nodhantering, meddelade idag att de har samarbetat med kryptohandel och investeringsmäklare, Voyager. Integration med Blockdaemon gör det möjligt för Voyager-användare att tjäna mer intresse för ett större antal mynt som erbjuds av plattformen.

Med Blockdaemons infrastrukturtjänst implementerad på Voyager-plattformen kommer det att finnas initialt stöd för att köra valideringsnoder på Ethereum, Polkadot och Tezos, plus ytterligare integrationer planerade.

“Att integrera Blockdaemons säkra nodinfrastruktur i vår plattform minskar tillförlitligheten för utlåning och gör det möjligt för Voyager att kontrollera sin balansräkning mer effektivt samtidigt som motpartsrisken minskas.”
– Steve Ehrlich, VD och medgrundare av Voyager

För att maximera noddrifttiden erbjuder Blockdaemon äkta nätverksdecentralisering genom att underlätta lanseringen av noder globalt över flera moln och leverantörer av metall.

”Voyager har en beprövad meritlista när det gäller att tillhandahålla en pålitlig källa för handel med efterfrågade kryptotillgångar, demonstrerad genom dess exponentiella tillväxt och breda erbjudande hittills. Vi är glada att stödja Voyager i deras framtida framgång med säker nodinfrastruktur, insats- och övervakningstjänster … ”
– Konstantin Richter, VD och grundare av Blockdaemon

Blockdaemons nodhanteringspaket innehåller också API-verktyg som ger en enhetlig syntax för att kommunicera över olika protokoll – förenklad hantering av nodprotokoll.

Byggare kan interagera med mer än 30 protokoll via Blockdaemon Marketplace inklusive Bitcoin, Polkadot, Solana, The Graph, Cosmos, SKALE, Eth2 och mer.Source link

Related posts

ProximaX: s blockkedjedrivna mobilplånbok med vit etikett »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Ubitquity-team med VeChain på blockchain-drivna verktyg för titelindustrin »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Ocean ger web3-verktyg för dataekonomi till Polygon Network »CryptoNinjas

Bitcoinguide