Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Crypto M & A-erbjudanden sätter ett nytt rekord 2020 och stiger till 1,1 miljarder dollar – Finance Bitcoin News


Cryptocurrency bull run har varit den mest ökända rubriken som har lyfts fram under de senaste månaderna, men fler siffror ses utöver bitcoinpriserna. En ny rapport som släpptes av Pricewaterhousecoopers (PWC) avslöjade att kryptosammanfogning och förvärv (M&A) handlade i höjden 2020.

2021 är på väg att överträffa förra årets nummer, säger PWC

Citerat av Bloomberg påpekade konsultföretaget att krypto M & A-sektorn mer än fördubblades förra året till 1,1 miljarder dollar från siffrorna för 2019. Geografiskt sett tar USA fortfarande ledningen av sig själv, eftersom affärer som äger rum i regionen stod nära 785 miljoner dollar.

Ändå genererade Europa och Asien tillsammans, som EMEA-regionen, 303 miljoner dollar i krypto-M & A-erbjudanden, säger PWC.

Henri Arslanian, global kryptoledare för PWC, betonade det faktum att 2020-siffrorna utgör ett rekord för sektorn. Han tillade emellertid att 2021 är på rätt väg “för att betydligt överträffa det från varje enskilt mått.”

Studien säger att resultaten tyder på att kryptos marknad växer alltmer och bekräftar den omfattande rekommendationen från stora investerare över hela världen. Dessutom förutspår PWC att kryptoindustrin skulle bli “mer institutionaliserad” någon gång.

Företaget säkerhetskopierar sina anspråk med de högsta tiderna i bitcoin (BTC) -priserna över hela linjen i år och når nivåer över tröskeln på $ 60.000.

PWC anser också att buller som omger centralbankens digitala valutor (CBDC), stablecoins och icke-fungibla tokens (NFT) bidrog till att öka sådana erbjudanden.

Radera apokalyptiska prognoser gjorda i mitten av 2020

Intressant är att rapporten är ganska optimistisk jämfört med den som publicerades i mitten av 2020 av företaget. Vid den tiden sjönk krypto M & A-affärer från 1,9 miljarder dollar (2018) till 451 miljoner dollar (2019).

Dessutom var PWC: s Arslanian pessimistisk i sin prognos för 2020-tal och citerade koronaviruspandemi som en betydande katalysator för att väcka en ny våg av röda siffror när det gäller kryptoavtal:

“Kryptoindustrin är inte immun mot den globala motvinden och antalet och värdet av kryptofonder och M & A-affärer kan påverkas 2020.”

Vad tycker du om resultaten från PWC: s studie om krypto M & A-erbjudanden? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

‘Bitcoin är ett av de mest miljövänliga finansnäten’ – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Efter Tesla finns det ytterligare ett stort turkiskt konglomerat som går in i krypto

Bitcoinguide

Kandidat för borgmästare Andrew Yang planerar att göra New York City till ett Bitcoin-nav – Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide