Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto-investeringsplattform Unchained Capital stänger $ 5,5 miljoner finansieringsrunda »CryptoNinjas


Unchained Capital, en leverantör av en komplett svitplattform för privatpersoner och företag för att lagra långsiktigt förmögenhet i bitcoin med privat nyckelägande, meddelade idag stängningen av en aktieutsättningsrunda på 5,5 miljoner dollar ledd av det institutionella Bitcoin-teknologiföretaget NYDIG.

Förutom att leda aktierunden har NYDIG gjort ett första utlåningsåtagande på 50 miljoner dollar; och kommer att fortsätta att vara den främsta finansieringspartnern till Unchained till stöd för sin bitcoin-backade multisignaturutlåningsplattform.

Dessutom deltar befintliga investerare Ecliptic Capital, Start Line, Platform Ventures, Stronghold Resource Partners, Trammell Venture Partners Bitcoin Venture Fund och Capital Factory.

”Teamen på NYDIG och Unchained Capital delar ett uppdrag byggt på grundvalen av en bitcoin-standard. Vi tror att det finns betydande möjligheter att skapa synergier över våra respektive vårdnads- och icke-vårdplattformar. ”
Joseph Kelly, VD och medgrundare av Unchained Capital

Partnerskapet och den nya finansieringen kommer på Unchains klackar och når över 1 miljard dollar i bitcoinsäkerhet och över 80 miljoner dollar i lån har sitt ursprung. Intäkterna kommer att användas för att öka teamet för 25 personer, främja partnerskapet med NYDIG och utöka företagets utlånings- och handelsutförande; förutom att växa sin tjänstepaket till att omfatta bitcoinutlåning och bitcoinbetalningsinfrastruktur.

Privata nycklar

Unchained differentierar sig genom att tillhandahålla en vårdslösning som gör att kunder kan behålla ensidig kontroll över sin bitcoin samtidigt som de integrerar finansiella tjänster som utnyttjar samma samarbetsförvaringsarkitektur för att minimera förtroendet och öka säkerheten.

”Vi är stolta över att ha ett nära samarbete med det fantastiska teamet på Unchained och att hjälpa dem att främja sitt uppdrag att säkra sina kunders framtid. NYDIG har åtagit sig att investera i leverantörer och tekniker dedikerade till Bitcoin, och Unchained är ett utmärkt exempel. NYDIG-teamet och jag ser fram emot att arbeta med Unchained för att påskynda sin tillväxt och utöka sin förmåga att leverera premiumtjänster, som utlåning, till bitcoininnehavare. ”
– Robert Gutmann, medgrundare och VD för NYDIG

NYDIG och Unchained Capital erbjuder kompletterande plattformar till den stora och växande marknaden för långsiktiga bitcoininnehavare. Båda företagen fokuserar på att bygga kritisk infrastruktur för bitcoin och leverera finansiella tjänster, samtidigt som de erbjuder olika depåarkitekturer till olika målmarknader.

Källa:
Okedjad kapitalSource link

Related posts

Lympo lanserar sitt LMT-verktygstoken för sport-NFT-samlarobjekt på Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

DeFi’s TVL lade till $ 35 miljarder under Q1 2021. Vad är nästa för decentraliserad ekonomi?

Bitcoinguide

Cardstack introducerar kryptobetalnings- och belöningsnätverk för skapare »CryptoNinjas

Bitcoinguide