Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto-infrastrukturplattform Fireblocks samlar in $ 133 miljoner i serie C-finansiering »CryptoNinjas


Fireblocks, en företagsplattform som levererar infrastruktur för att flytta, lagra och utfärda blockchain-tillgångar, meddelade idag att de har samlat in 133 miljoner dollar i serie C-finansiering under ledning av Coatue, Ribbit och Stripes med strategiska investeringar från Bank of New York Mellon (BNY) Mellon) och SVB.

Genomförandet av denna finansieringsrunda, som inkluderar deltagande från tidigare investerare: Paradigm, Galaxy Digital, Swisscom Ventures, Tenaya Capital och Cyberstarts Ventures, gör Fireblocks till en av de mest välfinansierade kryptoinfrastrukturleverantörerna; med en kumulativ summa på 179 miljoner dollar hittills.

Med den nya injektionen av medel från strategiska investerare, syftar Fireblocks att fortsätta att utöka globala resurser för att betjäna världens största banker och fintechs och koppla dem till hela kryptokapitalmarknaden.

Nu kommer Fireblocks att erbjuda banker och traditionella finansinstitut möjlighet att sömlöst ansluta till det bredare decentraliserade finansekosystemet och alla dess marknadsaktörer. Med hjälp av Fireblocks plattform kan banker och fintechs snabbt distribuera depå, tokenisering, kapitalförvaltning, handel, utlåning och betalningslösningar i offentliga och privata blockchain-nätverk.

Fireblocks började med att betjäna krypto-inhemska institutioner och utbyten och har vuxit under de senaste tre åren till att bli det första och enda institutionella digitala tillgångsöverförings- och plånboksnätet som litar på att säkra mer än 400 miljarder dollar för sina kunder.

Strategisk investerare, BNY Mellon, världens största tillgångsserviceavdelning, meddelade tidigare i år sitt åtagande att påskynda utvecklingen av företagslösningar för service av det digitala tillgångsutrymmet.Source link

Related posts

Modulus förbättring av kryptobörsen för att eliminera penningtvätt i P2P-överföringar »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Är Bitcoin i en farlig bubbla?

Bitcoinguide

WallStreetBets lanserar blockchain-driven app för att decentralisera index »CryptoNinjas

Bitcoinguide