Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto-handelsappen Orion Terminal är nu live och erbjuder BSC- och ETH-kedjor, satsar framöver »CryptoNinjas


Orion Terminal, en kryptohandelsapp som erbjuder likviditet för varje kryptobörs till en decentraliserad plattform, har nu varit live i fem dagar. Orion Terminal, som lanserades den 31 mars, erbjuder handel på Ethereum och Binance Smart Chain.

Sedan lanseringen har Orion-teamet fått feedback från handlare som det kommer att se till att ta itu med. Prestationsresultat och frågor under utveckling kan ses nedan.

Infrastruktur

Som svar på den snabbt växande efterfrågan arbetar Orion hårt med att bygga en gedigen, performant och säker grund för användarna. Många konversationer pågår internt om att öppna delar av Orion Terminal-infrastrukturen för mer öppenhet och samhällsengagemang, eftersom det går mot målet att bli öppen källkod.

Volym

Orion-teamet rapporterar att de är nöjda med volymen hittills (överträffar redan ett antal etablerade DEX) och kommer att fortsätta arbeta för att öka volymen till protokollet i sitt arbete mot mainnet-insats. Den 14 april (2 veckor efter början av handeln) planerar Orion att dela terminalmätvärden och volym i en terminalprestandadashboard. Under tiden görs framsteg med flera av sina B2B-partners, som var och en kommer att driva volymen till terminalen.

Handelspar

För närvarande finns det 33 omsättbara tillgångar på terminalen över två kedjor, vilket resulterar i 516 omsättbara par via komplexa byten. Orion kommer att ha två metoder för att lägga till nya tokens till terminalen för att påskynda partillväxten:

  1. Högvolymstillgångar: Orion kommer att lägga till par med jämna mellanrum baserat på flera faktorer inklusive tillgänglighet, likviditet och volym.
  2. Populära tillgångar: Förutom att lägga till par själva utvecklar Orion en omröstningsmekanism i kedjan för att lägga till nya par till terminalen.
  • Det kommer att äga rum varje vecka om utvalda tillgångar för BSC och Ethereum.
  • De topprösta tillgångarna i varje kedja kommer att läggas till nästa vecka.
  • Detta resulterar i två nya tillgångar per vecka, vilket leder till att hundratals fler par är tillgängliga på Orion Swap (582 omsättbara par efter vecka ett, 652 omsättbara par efter vecka två och så vidare).
  • Detta började måndagen den 5 april, med de mest röstade tillgångarna som lagts till nästa vecka.
  • Denna process fortsätter för nya tokens och nya kedjor kommer att läggas till i omröstningsprocessen.
  • Orion-teamet kommer att lägga till tillgångar regelbundet utöver omröstningen.

Binance Bridge

Utvecklingsteamet är nära att lansera en sömlös integration av Binance Bridge i terminalen, den första BSC-partnern som gör det. Detta gör det möjligt för MetaMask-användare att handla tillgångar på BSC medan de är anslutna till terminalen på Ethereum-nätverket. Orion planerar att ha denna bro live i slutet av månaden.

Staking

Slutligen arbetar Orion också hårt med implementeringen av mainnet-insatser på terminalen. Orion-teamet säkerställer att communityn och ORN-tokeninnehavare kan fortsätta att tjäna konkurrenskraftiga belöningar genom CEX-program för pre-staking och likviditetsbrytning.

”Det har gått drygt fem dagar sedan handeln började på Orion Terminal. Trots en hektisk start (med hundratusentals besökare på terminalen inom några sekunder), är vi oerhört nöjda med framstegen hittills och kommer att fortsätta bygga för att möta kraven från våra handlare på vår väg mot handelens framtid. Vi vill att du överväger ett ögonblick varför det finns så många kloner eller gafflar av Uniswap, men få projekt som bygger sin egen teknik. Det är en enorm uppgift att bygga ett projekt från grunden – ett som kommer att revolutionera handeln – men det är vad vi gör. Utveckling tar tid och vi är fast beslutna att leverera en revolutionerande lösning som tar upp viktiga branschfrågor: fragmentering, centralisering och likviditet. ”
– Orion-teamet

Källa:
trade.orionprotocol.ioSource link

Related posts

Grain Trading Firm tillkännager emission av obligationer med 10 miljoner euro via Ignium.io

Bitcoinguide

Bison Trails för att stödja Crypto.coms betalning blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

NEM lanserar officiellt sin nästa generations offentliga blockchain

Bitcoinguide