Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto-fond KR1 gör investeringar i blockchain-dataprotokoll LazyLedger »CryptoNinjas


KR1, ett krypto- och blockchain-investeringsföretag, hade meddelat att det totalt har investerat 75 000 USD i Strange Loop Labs AG och gjort affärer som LazyLedger Labs.

Investeringsföretaget deltog i LazyLedgers såddfinansieringsrunda tillsammans med Cosmos ‘Interchain Foundation, Binance, Dokia Capital, Maven 11 och andra investerare.

LazyLedger är ett pluggbart lager för konsensus och datatillgänglighet som gör det möjligt för alla att snabbt distribuera en decentraliserad blockchain; utan kostnaden för att starta ett nytt konsensusnätverk.

“LazyLedger är ett fantastiskt projekt och en möjlighet att få bättre datatillgänglighet till blockkedjor; vilket minskar uppblåsthet och ökar prestanda. Vi tror att LazyLedger kommer att spela en stor roll i nästa generation av skalbara blockchain-arkitekturer. ”
– Keld van Schreven, verkställande direktör och grundare av KR1

LazyLedgers grundare är mycket respekterade decentraliserade systemingenjörer och forskare. som var en del av grundande team av Chainspace, ett blockchain-projekt som förvärvats av Facebook, samt bidragsgivare till Ethereum 2.0 och Cosmos Tendermint.

“Jag är glad över att KR1 stöder LazyLedger eftersom de har funnits från första dagen och de erfarenheter de ger är ovärderliga som en av de äldsta fonderna i kryptorummet.”
– Mustafa Al-Bassam, medgrundare av LazyLedgerSource link

Related posts

SushiSwap DEX integreras med Avalanche »CryptoNinjas

Bitcoinguide

5 Fintech-märken dominerar Crypto

Bitcoinguide

Hur sport och spel ger krypto till massorna

Bitcoinguide