Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Crypto-First Trading App SimpleFX för att införa insatser – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. SimpleFX, en av världens ledande handelsappar med både krypto- och fiat-konton, kommer att bjuda in handlare att prova sin betainsatsmodul.

Handelsappen är redan erkänd som ett bra alternativ till vanliga Robinhood- eller eToro-plattformar. De vinner nya användare genom att vara oberoende av Wall Street, banker och hedgefonder.

Om du vill tjäna pengar på växande aktiemarknader eller kryptovalutamarknader kan du registrera dig med din e-post, köpa och sälja Tesla, Alphabet, Toyota eller andra globala aktier, silver, guld, Bitcoin, altcoins och mer med kryptokurrencykonton. . Använd valfri hävstång upp till 1: 500.

SimpleFX är en känd handelsapp som har drivit sedan 2014. Var en av de första mäklarna som erbjuder kryptovalutakonton. Du kan registrera dig för Bitcoin, Ethereum, Binance Coin-konton med bara ett e-postmeddelande.

Mäklarens agila team förbättrar sina verktyg ständigt. Nyligen har de skapat en infödd HarmonyOS-app för Huawei-användare.

SimpleFX syfte är att tillhandahålla det enklaste sättet att handla globalt. SimpleFX är mobil först, men du kan använda samma app på alla enheter. Använd samma konton med SimpleFX WebTrader, native iOS, Android eller Huawei app eller MetaTrader4.

Teamet är alltid uppdaterad med den senaste kryptovalutatrenden. De erbjuder de lägsta överföringsavgifterna tillgängliga, det är därför de nyligen har introducerat Binance Coin, Binance USD samt den snabbaste och mest ekonomiska Binance Smart Chain.

Om du vill handla ett lager eller någon annan tillgång som de fortfarande inte har i sitt erbjudande, ge dem ett rop, och chansen är att de redan arbetar på det, om inte, kommer de att inkludera ditt förslag i produktens färdplan .

För närvarande arbetar SimpleFX med en satsningsfunktion som gör det möjligt för handlare att tjäna konstant ränta på sina mynt. De kommer snart att starta registrering för funktionen.

Wall Street har ingen kontroll över dem. Registrera dig med en e-postadress, gör en insättning och tjäna pengar.

Med bara din e-postadress kan du också bli en SimpleFX-filial. Du behöver inte sätta in en enda cent för att börja tjäna livstidsintäktsandel (upp till 30%) från dina hänvisningslänkar.

Registrera dig för SimpleFX med ett e-postmeddelande, prova och åka på de ständigt spännande globala finansmarknaderna.

Här är varför SFX dödar det:

 • ingen ID-verifiering för kryptovalutakonton. Registrera dig med e-post
 • Investera Bitcoin, Ethereum, Tether, Binance Coin och mer (12 kryptokonton)
 • Inga minsta insättningar
 • Inga avgifter
 • Upp till 50x hävstångseffekt på aktier $ 1000 depo = $ 50.000
 • Upp till 500x hävstångseffekt på Forex $ 1000 depo = $ 50.000
 • Anseende – över sju år på marknaden
 • Global räckvidd – kolla in din lokala valuta (över 20 fiatvalutor)
 • Bra stöd engelska, spanska, portugisiska och mer (förmodligen på ditt språk)
 • SimpleFX är oberoende och kontrolleras inte av Wall Street
 • Aktivt utvecklingsteam som vill lägga till nya funktioner speciellt för dig
 • Ofta uppdaterad WebTrader (fungerar i alla webbläsare), inbyggda iOS- och Android-appar
 • De mest effektiva kryptovalutabetalningarna. Binance Smart Chain (BEP-20) snabba överföringar med superlåga avgifter (100 gånger lägre än Ethereum ERC-20)

Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

VR Content Platform Dvision Network to Auction Crypto Celebrity Avatar och andra begränsade upplagor NFT

Bitcoinguide

Bitcoin kan slå $ 100.000 snart på “Wildly Bullish” Sentiment: Analyst

Bitcoinguide

Japansk regulator syftar till att implementera FATF-regler mot kryptoföretag 2022 – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide