Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto Finance Group stöder IOTA Chrysalis-uppgradering »CryptoNinjas


Crypto Finance Group, ett FINMA-licensierat företag som tillhandahåller kryptomäklartjänster, säker lagringsinfrastruktur och tokeniseringslösningar, har meddelat en framgångsrik uppgradering av sin säkra lagringsinfrastruktur med IOTA Chrysalis.

Den senaste uppgraderingen inkluderar införandet av etablerade standarder och en mängd nya verktyg som kommer att leda till stora förbättringar av prestanda, stabilitet, tillförlitlighet och säkerhet för IOTA-protokollet.

Crypto Finance självförvaringslösning är utformad för att tillgodose behoven hos finansiella mellanhänder såväl som betydande partners inom en mängd olika branscher som arbetar med koncept som använder IOTA.

“Vi är stolta över att fullt ut stödja IOTA Chrysalis-uppgraderingen med vår högsta infrastruktur, eftersom efterfrågan ökar bland våra kunder och med branschpartner för IOTA-token utan att kompromissa med säkerheten”, säger Stijn Vander Straeten, VD för Crypto Storage AG, teknisk avdelning för Crypto Finance Group.

Varför är IOTA intressant för finans- och industrisektorn?

IOTA-tokens är utformade för att möjliggöra snabb kommunikation och transaktioner för IoT, med en blockchain-struktur som utformades för detta ändamål.

Dess värde ligger som en alternativ form av valuta, en alternativ blockchain-struktur och en kanal för IoT-antagande inom företag, detaljhandel och andra sektorer.

Vad är betydelsen av Chrysalis?

Chrysalis är den mest omfattande uppgraderingen i IOTAs historia och berör alla aspekter av protokollet, biblioteken, plånböcker och mjukvaruimplementeringar som utvecklats av IOTA Foundation, eftersom det mognar som en tillståndslös och skalbar distribuerad ledgerteknologi (DLT). Med nätverksuppgraderingen tillhandahåller IOTA kryptografi och användbarhet med bästa praxis.

Det ger en grund för smarta kontrakt, tokenisering och kommande funktioner som utvecklats av stiftelsen. Med dessa funktioner kan samhället bygga övertygande nya applikationer, inklusive automatiserade marknadsförare (AMM), känslomässiga decentraliserade finansplattformar, kraftfulla orakler och smarta kontraktsbaserade nystartade företag som kan utnyttja kraften i IOTA Tangle.

Ytterligare ett steg kvarstår, att anpassa mekanismen för konsensusskiktet genom att ta bort en centraliserad slutkoordinator, i en händelse som kallas Koordicid. Chrysalis-uppgraderingen innehåller redan många aspekter som krävs för att ta bort denna samordnare.

Många förändringar görs medvetet nu, så färre justeringar återstår för den faktiska samordningshändelsen. Detta gör det möjligt för företag, utvecklare, börser, vårdnadshavare och andra partners att implementera sina lösningar med lanseringen av Chrysalis. Målet är att nätverket ska förbli känsla samtidigt som decentralisering och säkerhet bevaras och främjar enastående skalbarhet.

“Insatserna från Crypto Finance Group, som en partner som tillhandahåller handels- och förvaringslösningar till professionella institutioner, var oerhört värdefulla för oss under utvecklingen av Chrysalis”, säger Jakub Cech, teknikchef för IOTA Foundation.

IOTA lanserades i juni 2017 och skiljer sig från andra blockchain-utvecklingar, med syfte att bli ryggraden i sakernas internet (IoT). Nätverket är inte baserat på en blockchain, utan en riktad acyklisk graf – kallad Tangle; möjliggör parallelliserade transaktioner.

Denna nätverksstruktur valdes för att övervinna kända begränsningar för traditionella blockkedjor: transaktionsavgifter, skalbarhetsproblem och hög energiförbrukning.

IOTA sätter fokus på branscher som rörlighet, hälso- och sjukvård, smarta städer, digital identitet eller industriell IoT, och idén att göra det möjligt för enheter var som helst att utbyta värde, information och digitala tillgångar.

Att hålla tillgångar säkra med Crypto Finance-lagringsinfrastrukturen bidrar till utvecklingen av dessa koncept och IOTA-stiftelsens vision att stödja en maskin-till-maskin-ekonomi.

Crypto Finance Group var den första professionella IOTA-tokenlagringsleverantören världen över i januari 2019. IOTA är en av en mängd olika kryptotillgångar som stöds av Crypto Finance-lagringsinfrastrukturlösningen och erbjuds av mäklarteamet.

Det ger specifika fördelar för två nyckelgrupper: Crypto Finance-kunder som vill aktivera sin affärsmodell med IOTA-investeringar och ledande företag inom företag som arbetar med IOTA kan uppfylla sina institutionella krav och efterlevnadskrav.Source link

Related posts

FDT ombord Fireblocks för att förbättra kryptotillgångssäkerhet för den asiatiska marknaden »CryptoNinjas

Bitcoinguide

IOST samarbetar med Apron Network för att bygga flerkedjig arkitektur »CryptoNinjas

Bitcoinguide

ETH ökar till nya toppar: Kan Ethereum växa ut Bitcoin?

Bitcoinguide