Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto exchange KuCoin öppnar beta-test på nya 3x levererade BTC- och ETH-tokens »CryptoNinjas


KuCoin, ett populärt bitcoin / kryptovaluta-utbyte, har meddelat att dess kommande leveraged token-produkt har gjorts tillgänglig för betatestning.

Den första uppsättningen av levererade tokens som erbjuds inkluderar bitcoin (BTC) och eter (ETH); med förmågan att gå långt eller kort: BTC3L, BTC3S, ETH3L och ETH3S.

Beta-testinbjudna användare kommer att kunna handla tokens i KuCoin Sandbox. Funktionen kommer att lanseras officiellt senare denna månad.

Leveraged Tokens på KuCoin

BTC3L och BTC3S representerar bitcoin (BTC) och båda levererade tokens har använts med tre gånger hävstång. Detta innebär att när bitcoins pris ökar med 1% kommer nettovärdet av BTC3L att öka med 3%, medan det för BTC3S kommer att minska med 3%.

”KuCoin Leveraged Tokens har unika funktioner, såsom nollmarginalavgifter och ingen risk för likvidation. Med lanseringen av denna tjänst kommer KuCoin att ge användarna enklare tillgång till mer avancerade investeringsverktyg. Därefter kommer KuCoin Leveraged Tokens att stödja fler toppmynt som LTC och trendmynt i DeFi-fältet eller Polkadot-ekosystemet, vilket kompletterar KuCoins ekosystem som en ledande leverantör av kryptohandelstjänster. ”
– KuCoin VD, Johnny LyuSource link

Related posts

Crypto custodian Coppers system utformade för att minimera motpartsrisk – gunnercooke »CryptoNinjas

Bitcoinguide

PlusMarkets Review – Är mäklare med flera tillgångar det rätta alternativet för dig?

Bitcoinguide

Michael Walker om BlackBull Markets tillväxt, sårbarheter i branschen

Bitcoinguide