Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto exchange-företag Gemini lanserar kreditkort med Mastercard som nätverkspartner »CryptoNinjas


Gemini, det populära bitcoin / crypto exchange-företaget, meddelade idag att Mastercard kommer att vara dess exklusiva nätverkspartner för Gemini Credit Card.

Gemini-kreditkortet tillåter användare att tjäna upp till 3% tillbaka i bitcoin eller andra kryptovalutor på de dollar de spenderar. De som är intresserade kan gå med i Gemini Credit Card-väntelistan för att få tidig tillgång.

Gemini-kreditkorts funktioner:

  • Realtidsbelöningar: Kortinnehavare tjänar upp till 3% tillbaka på kvalificerade köp i bitcoin eller någon av de mer än 30 kryptovalutorna som finns tillgängliga på Gemini. Kryptobelöningar kommer automatiskt att sättas in på kortinnehavarens Gemini-konto.
  • Ingen årsavgift: Tjäna krypto utan att betala en rejäl årsavgift.
  • Säkerhet-första design: Känslig information, som kortnumret, tas bort och är tillgänglig för kortinnehavare via Gemini-appen, vilket kräver tvåfaktorsautentisering.
  • Nästan omedelbar åtkomst: När användare väl har godkänts kan de komma åt Gemini-kreditkortet och börja göra inköp online, i appen och i butikerna genom att direkt lägga till kortet i sin mobilplånbok via Gemini-mobilappen.
  • World Mastercard-fördelar: Användare har tillgång till exklusiva erbjudanden med utvalda handlare som DoorDash, HelloFresh, Lyft och ShopRunner, samt genom Mastercards ovärderliga upplevelser. Kortet innehåller avancerade säkerhetsfunktioner inklusive Mastercard ID-stöldskydd, nollansvar och prisskydd.
  • 24/7 live kundsupport

Gemini-kreditkortet kommer att finnas tillgängligt i alla 50 amerikanska stater och accepteras överallt där Mastercard accepteras. Kortet rullas ut i sommar, och de som står på väntelistan får först tillgång till ansökan.

När det godkänns kan användare tjäna upp till 3% tillbaka på mat, 2% tillbaka på matvaror och 1% tillbaka på andra inköp. Användare kommer också att kunna överföra eventuella kryptobelöningar som intjänats med kreditkortet direkt till Gemini Earn, företagets intresseintäktsprogram.

”Vi är stolta över att arbeta med ett av de mest betrodda och globalt erkända varumärkena inom kredit- och betalningsutrymmet. WebBank, en ledare inom digital utlåning, kommer att vara den utfärdande banken för Gemini-kreditkortet. ”
– Gemini-teametSource link

Related posts

Galaxy Digital förvärvar BitGo-leverantör av kryptoinnehav och tillgångsinfrastruktur »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Alkemi lägger till Monerium-euro-token i sitt stabila DeFi-erbjudande »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Terraform Labs lanserar Anchor, ett lågvolatilitets- och högavkastningsbesparingsprotokoll på Terra blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide