Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto depå och förvaltningsplattform Copper integrerar Avalanche (AVAX) »CryptoNinjas


Copper.co, en Londonsbaserad infrastrukturleverantör av blockchain-tillgångar, meddelade idag att den har slutfört integrationen med Avalanche, en öppen källkodsplattform för lansering av decentraliserade applikationer och blockchain-distributioner i ett interoperabelt, mycket skalbart ekosystem.

Institutionella kunder som handlar med AVAX, den ursprungliga token till Avalanche, kommer att ha tillgång till Coppers säkra lagrings- och handelsekosystem med omedelbar effekt. Koppar lägger till AVAX i 150+ samlingen av digitala tillgångar som stöds över Coppers infrastruktur.

Institutionella AVAX-handlare, community och valar har nu tillgång till Coppers hybrid MPC (multi-party computation) plånboksteknik, som kombinerar säker offline-lagring med sömlös tillgång till ledande online-börser.

”Institutionella investerare har gjort enorma framsteg när det gäller att sortera fakta från fiktion över kryptovalutans ekosystem och börjar förvandla samtal till handling. Projekt som Copper garanterar säker och robust infrastruktur som institutioner och sofistikerade handlare kräver. Jag är glad att välkomna deras teknik till Avalanche-ekosystemet och ser fram emot deras inverkan när det gäller att påskynda antagandet inom detta segment. ”
– John Wu, president för Ava Labs

AVAX + koppar

Med hjälp av Coppers egen teknik kan ömsesidiga kunder av Avalanche och Copper flytta tillgångar snabbt och säkert mellan decentraliserade applikationer (dApps) byggda på Avalanche – inklusive smarta soliditetsavtal.

Avalanche bearbetar 4500+ transaktioner / sekund (tps) och bekräftar omedelbart transaktioner, jämfört med Bitcoins 7 tps och Ethereums 14 tps.

Copper Walled Garden-infrastruktur skapar en säker sluten miljö för överföring av tillgångar över flera växlar, heta plånböcker och offlinevalv. Denna inställning mildrar skadliga attacker mot en fonds infrastruktur och förhindrar bedrägeririsker.

Samtidigt kopplar Coppers ClearLoop-ramverk utbytesuniversumet i en säker handelsslinga – med realtidsavveckling över nätverk. AVAX-innehavare kommer att kunna delegera tillgångar i förvar till mer än 25 börser i ‘loop’, inklusive Bitfinex, Bit.com, Deribit, CoinFLEX och mer.

Genom ClearLoop-tekniken kan användarna placera tillgångsbeställningar direkt, medan tillgångar förblir säkra utanför börs i Coppers förvar. Affärer avvecklas automatiskt och offline, vilket skyddar AVAX-innehavare från utbyte av kreditrisk, utbytessäkerhetsrisker och från tillgångar som beslagtagits eller fryses på en börs.

”Det är oerhört givande för oss att arbeta med Avalanche för att stödja säkerheten i ett nätverk som underlättar handeln med olika finansiella tillgångar i snabb takt. Det är en etos vi delar med Avalanche och har redan byggt verktyg som gör det möjligt att tilldela digitala tillgångar till börser via API, utan att faktiskt göra en transaktion på kedjan. Därför kan koppar, och nu Avalanche, kunder vara redo att handla på utbyte inom 100 millisekunder. ”
– Dmitry Tokarev, VD, Copper.coSource link

Related posts

SushiSwap DEX integreras med Avalanche »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Kanadensiskt bitcoin-utbyte CoinSmart samlar in $ 3,5 miljoner för att expandera till Europa »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserad molnlagringsaggregat ColdStack får investeringar från Digital Finance Group »CryptoNinjas

Bitcoinguide