Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Crypto custodian Coppers system utformade för att minimera motpartsrisk – gunnercooke »CryptoNinjas


Copper, en blockchain-tillgångsinfrastrukturleverantör, meddelade idag att det har fått ett juridiskt yttrande från gunnerkaka vilket bekräftar att Copper har inkluderat kryptotillgångslösningssystem och kontroller i Vault-kontot som är utformade för att minimera den motpartsrisk som kunderna utsätts för.

Advokatbyråns utvärdering involverade övervägande av utbudet av olika system och kontroller som Copper infört för att skydda kryptoassets, som hålls i segregerade plånböcker avsedda för enbart användning av den klienten, inklusive:

  • Den privata nyckeln som används för att överföra kryptotillgångar från de segregerade plånböckerna är uppdelad i tre delar, varav två krävs för att göra en transaktion, och Copper har bara tillgång till en av dessa delar.
  • Säkerställa att Coppers dokumentation är utformad för att behålla den lagliga titeln hos Coppers klient snarare än att överföra laglig titel till Copper.
  • Användningen av optiska luftspalter för att skapa en fysisk åtskillnad mellan internet och valvet, som bara kan passeras med en QR-kod.
  • Policyer för noggrann kontroll av potentiellt känslig data.
  • Möjligheten att kräva en co-signaturprocess är klar innan du gör uttag.
  • Få försäkringsskydd.
  • Få externa kodningsrevisioner för att validera de säkerhetsstandarder som har införts.

Edward Black på skyttenkaka sade: ”Vi är mycket glada över att ha arbetat med Copper på detta projekt, som visar ett seriöst åtagande från Copper för att förklara hur Copper försöker mildra riskerna för sina kunder som är förknippade med att ta vård om kryptoassets. Vi tror att en viktig del av att lita på någon kryptovärde med kryptotillgångar är att ha en klar förståelse för hur de skyddar dessa tillgångar. Kraven för att hålla kryptoassets säkra utvecklas ständigt, och det är ingen enkel uppgift att försöka lösa problemen. Det som var särskilt intressant att ge denna åsikt var att undersöka potentialen för samspel mellan olika metoder för att hålla kryptoassets säkra snarare än att anta att det finns en enda lösning. ”Source link

Related posts

DEX likviditetsleverantör PancakeSwap nu tillgänglig på SWFT Blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto-betalningsgateway COINQVEST får EU-leverantörslicens »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Tarek Aljneidi lämnar Crypto Exchange EXMO för att starta AZ-intelligens

Bitcoinguide