Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

CREAM Finance, Immunefi, Armor.fi och DeFiSafety ökar DeFi-säkerhet med $ 1,5 miljoner bug bounty »CryptoNinjas


Decentraliserat utlåningsprotokoll, CREAM Finance, meddelade idag att det kommer att samarbeta med Immunefi, Armor.fi och DeFiSafety för att stärka säkerheten i CREAM-appen och ekosystemet för decentraliserad finansiering (DeFi).

Säkerhetskampanjen kommer att fortsätta den här veckan med lanseringen av ett $ 1,5 miljoner bug-bounty-program med Immunefi och arbete för att stärka CREAM: s protokoll, API och webbplatsens säkerhet.

”Säkerhet är nyckeln till att mogna det decentraliserade finansekosystemet och ge nya finansiella teknologier till fler användare över hela världen. Vi levererar ökad projekttransparens genom DeFiSafety, förhindrar hack med Immunefi och ger en tydlig väg för användare att köpa försäkringsskydd med Armor.fi. ”
– Leo Cheng, grundare och projektledare på CREAM Finance

Bug Bounty

Denna Immunefi bug bounty lägger till CREAM Finance fortsatta arbete med att stärka sitt ekosystem genom en serie granskningar, bug bounties och säkerhetsfunktioner, inklusive en omfattande granskning av Trail of Bits tidigare i år.

Felbounty kommer att fokusera på CREAM Finance smarta kontrakt och förhindra utnyttjande av användarfonder, dess webb- och apptillgångar och sårbarheter i dataintrång samtidigt som de ger tydliga incitament till whitehats som avslöjar sårbarheter som finns i protokollet.

Alla belöningar för bounty kommer att fördelas baserat på den förenklade 5-nivåskalan som beskrivs i Immunefi-klassificeringssystemet för sårbarhetsgrad.

Det finns separata skalor för webbplatser / appar och smarta kontrakt / blockchains, som omfattar allt från konsekvenser av exploatering till privilegier som krävs till sannolikheten för en lyckad exploatering.

Förutom bugbounty med Immunefi kommer CREAM Finance att arbeta med Armor.fi för att ge användarna möjlighet att skydda sina medel mot en exploatering. Armor.fi uppmuntrar andra DeFi-användare att garantera risken för de listade protokollen genom att ge belöningar till dem som sadlar risken.

CREAM Finance fick 83% i en oberoende säkerhetsgranskning av DeFiSafety, ett företag som tillhandahåller tredjeparts omfattande verifiering av projektkvalitet, risk och transparens. OBS: Ett poäng på över 70 poäng betraktas som ett passeringspoäng.Source link

Related posts

Blockchain-övervakningstjänst PARSIQ integrerar Chainlink-prisflöden på Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

SmartKey att integrera med GeoDB för att utveckla blockkedjebaserat dataekosystem »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Grain Trading Firm tillkännager emission av obligationer med 10 miljoner euro via Ignium.io

Bitcoinguide