Bitcoin Guide
Image default
Köpa Bitcoins

Cosmos uppgraderar till Stargate: En annan ICO 2017 fullbordar nästan sin vision


Klockan 6:00 UTC torsdag kommer Stargate-uppgraderingen av Cosmos att tas i bruk. Cosmos community rekommenderar att intresserade observatörer följer med och tittar på @kosmos konto på Twitter.

Stargate representerar en viktig milstolpe för Cosmos-projektet på vägen mot att lansera sitt inter-blockchain-kommunikationsprotokoll (IBC) som gör det möjligt för de 200+ Tendermint-baserade blockkedjorna att fungera enkelt. Tiden med korsbestämning av blockkedjor är mycket nära här.

Stargate möjliggör också ett antal andra förbättringar. Kedjan kommer att köras mer effektivt, uppgraderingar blir mycket snabbare och fullständiga noder kommer att kunna synkroniseras snabbare.

“Stargate uppgraderar all programvara som gör IBC möjligt för ATOM, men det finns ett ytterligare styrningsförslag innan tokens kan överföras till och från navet”, sade Iqlusions grundare Zaki Manian till CoinDesk i ett e-postmeddelande.

Det är minst ytterligare två veckor innan IBC träder i kraft, men programvaran för att utföra den är nu på plats.

“Foamspace-teamet är glada över att Stargate-lanseringen kommer till Cosmos Hub, ett avgörande ögonblick för blockchain-ekosystemet som gör det möjligt att realisera FOAM Proof of Location-radioprotokollet med global skalbarhet genom lokalt samförstånd”, säger Ryan John King, VD för FOAM, berättade CoinDesk i ett mejl.

Kavas team är försiktigt optimistiskt om Stargate. ”Innan antagandet av IBC kan hända måste vi göra en robust uppsättning interna tester och granskningar för att säkerställa att den interagerar med Kava blockchain som avsett. När detta väl är gjort är Kava glada över att kunna frigöra integrationen av IBC, säger Kavas VD Brian Kerr till CoinDesk.

En annan grundare berättade för CoinDesk att han såldes speciellt på Cosmos tvärkedjevision.

“Den viktigaste anledningen till att jag valde Cosmos för att driva teknik hos mitt företag var på grund av den planerade interoperabiliteten mellan olika Cosmos-zoner”, berättade Neeraj Murarka, CTO för Bluzelle, det decentraliserade datalagringsföretaget CoinDesk i ett e-postmeddelande. ”Jag var inte bara intresserad av ett silat nätverk som mitt företag driver. Interoperabilitet är en stor fördel. ”

Hans intresse slutade dock inte där. Det är också möjligheten att skala till många användare och många ekosystem. ”En av de största viktiga fördelarna jag vill utnyttja med Stargate och IBC är skalbarhet. Det är mycket svårt att skala blockchains, ”skrev Murarka. Han hoppas att Cosmos kommer att göra det möjligt för Bluzelle att nå appar i många kedjor.

Kavas Kerr lät en liknande anteckning: ”När IBC är integrerat kommer Kava att kunna expandera snabbt till hundratals nya blockkedjor och deras användare. Vi förväntar oss att IBC är en enorm katalysator för att driva tillväxten till Kava-plattformen. ”

Sanna fans kan följa med på lanseringsfesten, där medlemmar i Cosmos-teamet kommer att utföra uppgraderingen live från kl. 05.45 UTC.

Source link

Related posts

Goldman Sachs, JPMorgan, UBS handlar med en ETP som är knuten till Polkadots Crypto

Bitcoinguide

Kryptomarknaden är nu värt mer än 1 biljon dollar för första gången när Bitcoin träffar rekord över 38 000 dollar

Bitcoinguide

Blockchain Bites: Bitcoin Volatility has not Shaken Out Institutions

Bitcoinguide