Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Constellation lanserar Stargazer, en webbläsartilläggsplånbok för webbläsare med flera block »CryptoNinjas


Constellation, en distribuerad ledger-teknologiplattform byggd med det riktade acykliska grafprotokollet (DAG), meddelade idag lanseringen av Stargazer, en funktionell plånbok med flera kedjor för framtiden för ett sammankopplat blockchain-ekosystem.

Stargazer-plånboken, skapad av Stardust Collective, är en webbläsartilläggsplånbok för att hålla och handla $ DAG-tokens, med $ LTX- och ERC20-stöd som ska läggas till inom en snar framtid.

Stargazer Wallet kommer snart att finnas tillgängligt på Google Chrome, med planer på att lägga till stöd för andra webbläsare (t.ex. Firefox) också.

Första Stargazer-plånboksversionen inkluderar:

  • Fröfras – Lägg till en frasfras på 12 ord i en $ DAG-plånbok för ökad säkerhet och enkel användning.
  • Flera adresser inom samma plånbok – Behåll integriteten genom att diversifiera innehaven mellan flera adresser i samma plånbok.
  • Skicka och ta emot $ DAG – $ DAG kan skickas till / från en växel, en befintlig Molly-plånbokadress eller mellan olika adresser i en användares Stargazer-plånbok.
  • QR-kod för enkel användning – Skicka $ DAG-tokens genom att helt enkelt skanna den genererade QR-koden på mobilapplikationen för utbyte.
  • Transaktionshistorik – Håll koll på alla inkommande och utgående transaktioner under Aktivitetsflödet.
  • Länk till $ DAG Explorer till varje transaktion – När du klickar på en transaktion i Aktivitetsflödet kan användare kontrollera statusen i $ DAG Explorer, som öppnar en ny flik i webbläsaren.

Härnäst

  • Kontakter – Har du en ofta använd adress för att skicka $ DAG-tokens? Användare kommer att kunna lägga till / redigera / ta bort adresser för enkel användning.
  • Importera enskilt privat nyckelkonto – Om en användare har en plånbok med flera adresser tillåter den här funktionen dem att importera en enskild adress via en privat nyckel snarare än att importera alla befintliga adresser som är länkade till en plånbok.

Kommer snart

  • Kedjekompatibilitet med Ethereum Network – Lagra, transakera och interagera med ETH / ERC-20-tokens. Detta är det första steget för att göra Stargazer-plånboken kompatibel med flera kedjor inom kryptoekosystemet.
  • Autentisera för Validator Node Management – $ DAG-nodoperatörer kommer att kunna interagera med och hantera sina noder genom att autentisera åtgärder på deras anslutna Stargazer Wallet.

Constellation är ett distribuerat nätverk som möjliggör snabba, skalbara lösningar för organisationer som behöver bearbeta och överföra data säkert och bygga interoperabilitet för anslutna sensorer och enheter. I takt med att datorn går alltmer ut på kanten, ger Constellation den enda skalbara, säkra lösningen för en värld med mer anslutning, mer centralisering och mer koncentrerad risk.

Källa:
constellationnetwork.ioSource link

Related posts

Crypto-derivatbyte Bit.com lägger till begäran om offert (RFQ) -funktion via Paradigm »CryptoNinjas

Bitcoinguide

SushiSwap DEX integreras med Avalanche »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Deerfi’s tillståndlösa flash-lånemarknad lever nu på Ethereum »CryptoNinjas

Bitcoinguide