Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Conflux’s cross-chain bridge ShuttleFlow lever nu med Ethereum, Binance Smart Chain, Huobi ECO Chain och OKexChain »CryptoNinjas


Conflux, ett tillståndsfritt offentligt blockchain-nätverk i lager 1 i Kina, har tillkännagett lanseringen av ShuttleFlow, en tillgångslösning med flera kedjor som möjliggör dubbelriktad interoperabilitet för digitala tillgångar mellan och över Conflux Network, Ethereum, Binance Smart Chain, Huobi ECO Kedja och OKex kedja.

ShuttleFlow är den första kedjebryggan som stöder blockchain-nätverk av Binance, Huobi och OKex – de mest använda digitala tillgångsbörserna i Asien – förutom Ethereum.

För att ta itu med de begränsade kedjeprotokollösningarna i rymden ger ShuttleFlow DApp-utvecklare lösningar för att integrera flerkedjiga tillgångsinlåning och uttag till en låg kostnad, samtidigt som man bygger kedjebryggor och relaterad infrastruktur med Conflux Network som transittkedja; vilket möjliggör en hög volym transaktioner per sekund utan att offra decentralisering eller säkerhet.

Eftersom Conflux Foundation tillhandahåller gasavgiftssubventioner för alla smarta kontrakt i sin kedja, kan användare använda kontraktstjänster i Conflux Network-kedjan utan kostnad utan att ha någon CFX. Detta kan även täcka transaktionskedjans transaktionskostnader.

”Den tvärkedjiga cirkulationen av tillgångar utgivna på flera kedjor har tömt projektutvecklarnas energi och hindrat likviditeten, vilket fragmenterar och skadar vår bransch som helhet. Med hjälp av Conflux högpresterande, tillståndlösa infrastruktur som grund, möjliggör ShuttleFlow en ny nivå av interoperabilitet mellan och över flera kedjor med fokus på att överbrygga DeFi-utveckling mellan öst och väst. ”
– Eden Dhaliwal, global Managing Director på Conflux

En testnetsversion av ShuttleFlow lanserades under första kvartalet 2020, som fungerade som det officiella mynnings- och bränningsinstitutet för tvärkedjetillgångar på Conflux Network, som stöder över 49 tillgångar från Bitcoin till Ethereum. I september 2020 slutförde Conflux Networks första AMM DEX MoonSwap världens första migrering av digitala tillgångar över flera kedjor med ett totalt värde på över USD 7,6 miljoner. Sedan dess har ShuttleFlow framgångsrikt migrerat tillgångar över hela kedjan till ett totalt värde på mer än 25 miljoner USD.

Källa:
confluxnetwork.orgSource link

Related posts

4 sätt förutom betalningshantering Bitcoin kan hjälpa ditt företag att växa

Bitcoinguide

När BTC Dominance Drops, ETH, XRP, DOGE och andra Altcoins tar scenen

Bitcoinguide

Blockchain apputvecklingsplattform Alchemy samlar in $ 80 miljoner i serie B-finansiering »CryptoNinjas

Bitcoinguide