Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

CoinSwap öppnar nya DeFi-möjligheter med deras Certik-godkända DEX


CoinSwap Space tillhandahåller en serie produkter och tjänster för decentraliserad ekonomi, vilket gör det möjligt för användare myriader att göra avkastning på deras krypto.

CoinSwap, en spännande ny DEX för Binance Smart Chain, har meddelat sin lansering den 30 april kl 17.00. Detta är en lansering med skillnad. Det finns inga förförsäljningar, inga tilldelningar och inga teamtoken. Det enda sättet att skaffa de inhemska CSS-tokens är att börja skörda dem från och med lanseringen, som nu bara är några timmar borta.

Coinswap Space är ett decentraliserat utbyte som ger användarna många olika möjligheter att få belöningar. CSS är en automatisk marknadsförare (AMM) som gör det möjligt att handla digitala tillgångar utan orderbok. Användare kan se avkastningen på sin krypto genom att tillhandahålla likviditet på marknaden, dra nytta av CoinSwaps många avkastningspooler eller helt enkelt genom att placera sin krypto på CSS-spel. Smart routing används av CSS, vilket ger kunderna de bästa byteshastigheterna, glidningen och prispåverkan som finns.

Det finns två tokens som finns inom CSS-ekosystemet. Att bidra till CSS-likviditetspoolerna ger användarna CSS-LP-tokens. CSS-LP-tokens kan sedan i sin tur placeras i någon av CoinSwaps olika avkastningsjordbrukspooler.

Betydande är att Coinswap Space just har granskats av Certik, den ledande säkerhetsfokuserade rankningsplattformen som analyserar och övervakar blockchain-protokoll och DeFi-projekt. Certik använder rigorös formell verifieringsteknik för att tillhandahålla hackerresistent smart kontrakt och blockchain-revisioner. Det framgångsrika godkännandet av denna granskning av CoinSwap Space ger försäkran till alla potentiella investerare. De belöningar som erbjuds genom att använda CoinSwap Space kan odlas utan risk för hacking.

Engagerad i en rättvis lansering

Det har varit lite kontrovers kring lanseringar i kryptovärlden för sent. Före försäljningen innebär att många dagliga investerare kan känna sig manipulerade om priset på token spikar och sedan kraschar tidigt i lanseringen. CoinSwap-teamet anser att transparens och rättvisa är två av de mest grundläggande egenskaperna hos DeFi.

Av dessa skäl kommer CoinSwap Space att ha en helt rättvis lansering. Det finns inga teamtoken och ingen försäljning. Varje investerare har lika stor chans att dra nytta av de belöningar som erbjuds med CSS. Det enda sättet att förvärva CSS-tokens är att tjäna dem genom att tillhandahålla likviditet och avkastning.

Grundarna kommer för närvarande att vara anonyma. Men alla planerar att göra sig offentliga inom nästa månad. Det är värt att notera att även att vara grundare av CoinSwap inte ger dig några extra privilegier för lanseringen. Grundare kommer att behöva förvärva sina CSS-tokens genom att skörda jordbruk precis som alla andra, vilket gör detta till en rättvisast möjlig lansering.

400 000 $ CSS kommer att förminteras för att ge poolerna likviditet och $ CSS startpriset blir 0,25 USD. Detta innebär att det totala värdet av tillhandahållen likviditet blir 205 000 USD vid lanseringen. Belöningen för jordbruk kommer att vara som störst de första tio dagarna från lanseringen, vilket innebär att investerare bör komma in tidigt för att maximera sina vinster.

CoinSwap-lanseringsinformation

Förmyntad för lansering: 400 000 $ CSS
Pris vid lansering: 0,25 dollar
Inledande likviditet:

  • 200 000 $ CSS – 50 000 $ i $ BNB ($ CSS / $ BNB)
  • 200 000 $ CSS – 50 000 $ BUSD ($ CSS / $ BUSD)
  • $ BNB / $ BUSD (värt $ 15 000)
  • $ USDT / $ BUSD (värt $ 15 000)
  • $ ETH / $ BNB (värt $ 15 000)
  • $ BTC / $ BNB (värt $ 15 000)
  • $ CAKE / $ BNB (värt $ 15 000)
  • $ ADA / $ BNB (värt $ 15 000)
  • $ DOT / $ BNB (värt $ 15 000) ‌

Totalt värde av initial likviditet: 205 000 dollar

CSS Farm

Utsläppsgrad CSS per block
De första tio dagarna från lanseringen: 0,6
Efter de första tio dagarna: 0,45
Efter 12 månader: 0,41
Efter 24 månader: 0,37
Efter 36 månader: 0,33
Efter 48 månader: 0,29
Minskning med 0,04 per block var 12: e månad

Om CoinSwap Space

CoinSwap Space är ett decentraliserat utbyte som ger användare en svit med tjänster som hjälper dem att maximera sin avkastning i DeFi-utrymmet. CoinSwap Space är byggt på Binance Smart Chain och använder smart routing för att ge användarna bästa möjliga avkastning på sin investering.Source link

Related posts

Hur fantastiskt gör DeFi-utrymmet mer vänligt

Bitcoinguide

Civilrättegång mot Craig Wright vill att högsta domstolen ska avgöra sina Bitcoin-vitboksanspråk – Bitcoin News

Bitcoinguide

Smartbch Sidechain Testnet är nu offentligt – Intervju Bitcoin News

Bitcoinguide