Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Coinbase tillåter nu miljontals kunder att köpa kryptovalutor med Paypal – utbyten Bitcoin News


Cryptocurrency exchange Coinbase tillåter nu sina amerikanska kunder att köpa kryptovalutor med Paypal. Miljoner kunder kan nu köpa upp till 25 000 dollar per dag med kryptovalutor med sina Paypal-konton.

Coinbase lägger till Paypal som finansieringskälla för användare

Coinbase meddelade torsdag att Paypal har lagts till som en finansieringskälla för att köpa kryptovalutor på börsen. Det Nasdaq-noterade företaget skrev:

Vi erbjuder nu miljontals kunder i USA ett enkelt och snabbt sätt att köpa krypto på Coinbase med dina bankkort och bankkonton kopplade till Paypal.

Coinbase förklarade, “Om du har ett befintligt Paypal-konto kommer du att kunna börja göra transaktioner på Coinbase direkt” och tillade att “det finns ingen anledning att lägga till bankkonton eller kortnummer direkt i Coinbase.”

Företaget noterade dock att “echecks och Paypal-länkade kreditkort kan inte användas för att köpa krypto med Coinbase.”

Coinbase tillåter nu miljoner kunder att köpa kryptovalutor med Paypal

För att använda Paypal på Coinbase väljer användare Paypal som betalningsmetod när de köper kryptovalutor. De tas sedan till en inloggningsskärm för Paypal. Coinbase förklarade:

Du kan göra ett köp upp till $ 25 000 per dag med ditt Paypal-konto.

Förutom att tillåta Paypal som finansieringskälla kan kunder i USA köpa krypto med ett anslutet bankkonto via ACH eller banköverföring, ett betalkort, [or] pengar i sin Coinbase USD-plånbok. ”

Coinbase tillade: ”Under de kommande månaderna kommer vi att utöka möjligheten att köpa krypto med medel från Paypal till fler länder. Kontantuttag till Paypal finns redan i USA, Kanada, EU och Storbritannien. ”

Paypal själv erbjuder också köp, försäljning och innehav av utvalda kryptovalutor. Dessutom lanserade företaget en “kassa med kryptotjänst” som tillåter användare att spendera sina mynt på miljontals handlare. Till skillnad från Coinbase säger Paypals användarvillkor dock att “Du kommer inte att kunna överföra kryptotillgångar från ditt kryptovalutahubb till en annan kryptovalutaplånbok.” Nyligen lanserade företaget också en kryptotjänst i Venmo-appen.

Vad tycker du om Coinbase som tillåter användare att köpa kryptovalutor med Paypal? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Europeiska investeringsbanken distribuerar 121 miljoner dollar i eterumbaserade digitala obligationer – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide

En grupp kryptoförespråkare brände ett original Banksy ‘Morons’ -tryck och gjorde det till en NFT – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide

Innan börsintroduktionen betalar Coinbase CFTC $ 6,5 miljoner för att reglera falsk rapportering, tvätta handelsavgifter – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide