Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Coinbase satsar på Acala på Polkadot


Dela den här artikeln

Coinbase Ventures finansierar Acala, ett DeFi-nav för Polkadot-nätverket, enligt ett blogginlägg från företaget.

Coinbase stöder Acala

“Den här veckan har Coinbases investeringsarm meddelat sitt stöd för Acala, allt-i-ett-DeFi-navet i Polkadot,” skrev Coinbase i sitt blogginlägg. “Denna investering stöder också Karura, DeFi-navet i Kusama som byggs av Acala-teamet.”

Coinbase sa inte hur mycket det kommer att investera i varje projekt eller hur dessa medel kommer att användas. Det noterade dock att Acala kommer att behöva vinna en auktion med fallskärmsautomater på Kusama och Polkadot för att kunna starta. Förmodligen kommer denna finansiering att stödja dessa bud.

Acala är utformat för att stödja såväl sina egna DeFi-applikationer som andra. Kommande applikationer inkluderar LDOT-insättning, Acala dollar stablecoin (aUSD), Acala DEX och ett projektkassa. Acala är också EVM-kompatibelt, vilket betyder att det kan stödja kod och tokens som ursprungligen skapades på Ethereum blockchain.

Polkadots ekosystem växer

Polkadot är för närvarande en ledande blockchain. Den är värd för den sjätte största kryptovalutan, DOT, med ett marknadsvärde på 34 miljarder dollar.

Polkadot har dock ännu inte lockat många mycket synliga projekt. Acala är ett av de mest anmärkningsvärda projekten, och den senaste finansieringsrundan från Coinbase kan ge ett starkare Polkadot-ekosystem.

Trots Coinbases ekonomiska stöd för projekt i Polkadot-ekosystemet listar utbytet ännu inte Polkadots token, DOT.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Chipotle kommer att köra $ 100.000 Bitcoin och Burrito Giveway

Bitcoinguide

Ripple löser sig med YouTube, men XRP reagerar inte

Bitcoinguide

Cosmos lägger till interoperabilitet, skickar ATOM högre

Bitcoinguide