Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Coinbase Listing skickar Binance Coin (BNB), Exchange Tokens Soaring


Det finns mindre än 24 timmar mellan nu och den tid San Francisco-baserade kryptovalutautbytet Coinbase listas offentligt för första gången. Det skott som hördes runt Wall Street har orsakat speciellt utbytestoken.

En av de största välgörarna har varit konkurrensplattformens verktygstecken, Binance Coin, tillsammans med andra liknande mynt som erbjuds av börser. Här är varför det finns ett sådant intresse och efterfrågan på själva plattformarna.

Den stora affären bakom Coinbase-listan och pågående Bitcoin-rally

I morgon börjar Coinbase (COIN) handla på aktiemarknaden i ett drag som kan orsaka en omfattande “omvärdering för hela detta segment högre”, enligt Amplify ETF: s grundare och VD Christian Magoon.

Det kommer också när Bitcoin-priset skjuter till nya historiska toppar, och krypto “altcoin-säsongen” är i full blom. Coinbase kunde inte göra bättre just nu, och dess debutvärdering imorgon förväntas vara mellan 150 miljarder dollar baserat på handel före FTX-marknaden.

Relaterad läsning | Coinbase Bitcoin-utflöden är den starkaste bullish-signalen någonsin

Det populära kryptovalutautbytet som nu är synonymt med Bitcoin har sett att intäkterna från första kvartalet 2021 slog hela 2020 tillsammans.

Företagets “Coinbase Pro” -plattform är där många institutioner och företag har gjort affärer.

De förmögenhetsindivider och företag som massvis flyttar krypto från börsen har kallats den mest haussignalen “någonsin.” Och tjurmarknaden har spillts i altcoins och sedan några.

binance mynt BNB Coinbase ipo säsong

Binance Coin has absolutely exploded amidst Coinbase IPO fever | Source: BNBUSD on TradingView.com

FOMO For Exchange Tokens Bolsters Binance Coin Bull Market ROI

“Jag tror att vi kommer att se fler privata företag offentliggöras eftersom de förhoppningsvis ser vägen som Coinbase tar som erkänner värdet på den offentliga marknaden”, sa Magoon också till CNBC under ett segment av ETF Edge.

Potentialen för andra plattformar som Coinbase att följa efter har föranlett utbytesverktygsmarkeringar som de från Binance eller nykomling handelsplattform FTX.

Relaterad läsning | Antalet Bitcoin-omnämnanden i företagsintäktsrapporter blir paraboliskt

Binance Coin självt har varit en enorm välgörare av det surr Coinbase-noteringen har skapat. Inte bara kunde Binance så småningom bli offentligt också, men ökade handelsvolymer och nytta från Binance Coin har också fått efterfrågan att skyrocket.

Den populära token är också i centrum för Binance Smart Chain som nu kan konkurrera med Ethereum. Sammantaget har dessa faktorer resulterat i en mer än 1300% stigning från låg till hög enbart 2021.

Exchange tokens are flying even more so than CBSE  | Source: Arcane Research

FTT, token to newcomer-plattformen FTX, som har erbjudit Coinbase-kontrakt före börsintroduktionen, har också stigit och är mer än 700% högre än året innan.

Vad allt detta handlar om är att kryptovalutaindustrin äntligen legitimeras i Wall Street och därifrån, vilket kan orsaka ännu mer omprissättning av Bitcoin, altcoins och speciellt utbytestoken som aldrig tidigare. Och allt börjar i morgon med den historiska Coinbase-listan.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.comSource link

Related posts

Kevin O’Leary förutspår framväxten av distinkt ren jämfört med smutsiga Bitcoin-marknader

Bitcoinguide

Autonio Listing på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum sätter ny ATH, varför ETH kan samlas över 2200 dollar

Bitcoinguide