Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Coinbase kommer att lista 1inch, Enjin, NKN och Origin Token


Viktiga takeaways

  • Coinbase Pro avslöjade att de förbereder sig för att lista 1inch, Enjin Coin, NKN och Origin Token på sin handelsplattform den 9 april.
  • Meddelandet har sett att ett stort antal investerare rusar till andra börser för att investera i dessa mynt.
  • De relevanta altcoinsna har sett att deras pris stiger mer än 20% och gynnats av “Coinbase-effekten.”

Dela den här artikeln

Coinbase har meddelat att de kommer att lista fyra nya kryptovalutor för handel: 1inch, Enjin Coin, NKN och Origin Token.

Coinbase Listing Spree accelererar

I ett nyligen blogginlägg, Coinbase Pro meddelat som börjar idag 7 april kan användare överföra 1-tums, Enjin Coin, NKN och Origin Token till sina respektive konton. Handel börjar efter två dagar, den 9 april, om “likviditetsvillkoren är uppfyllda.”

När ett tillräckligt utbud av 1INCH, ENJ, NKN och OGN är etablerat kommer alla dessa altcoins att vara tillgängliga för handel mot Bitcoin, US-dollar, Euro och Brittiska pundet. Orderböcker förväntas starta i tre faser: post-only, limit-only och full handel.

“Om någon av de nya orderböckerna vid något tillfälle inte uppfyller vår bedömning för en sund och ordnad marknad, kan vi hålla boken i ett tillstånd under en längre tid eller avbryta handel enligt våra handelsregler”, står det i tillkännagivandet. .

Coinbase har börjat på en notering före dess direkta lista på Nasdaq Global Select Market den 14 april 2021. Senast den San Francisco-baserade kryptovalutautbytet Lagt till handelsstöd för ANKR, CRV, STORJ och Cardano (ADA), bland många andra.

Sedan tillkännagivandet gjordes har 1inch, Enjin Coin, NKN och Origin Token bevittnat en massiv prishöjning och blivit de senaste mottagarna av den välkända ”Coinbase-effekt. ”

I skrivande stund ökade varje altcoyons pris med mer än 20%, 30%, 80% respektive 35%. Även om fler vinster kan förväntas är det värt att notera att insiders som köpt in tidigare kan tappa sina innehav på omedvetna investerare i detaljhandeln.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Ethereum Miners som protesterar mot EIP-1559 har påskyndat uppgraderingen till ETH 2.0

Bitcoinguide

Bitcoin, Ethereum kan återhämta sig med starkt stöd

Bitcoinguide

PayPal för att köpa Curv Crypto Custody Firm

Bitcoinguide