Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Coinbase för att lista ANKR, CRV och STORJ


Viktiga takeaways

  • Coinbase Pro avslöjade att de förbereder sig på att lista Ankr, Curve DAO Token och Storj på sin detaljhandelsplattform den 25 mars.
  • Meddelandet har sett att ett stort antal investerare rusar till börser för att få en del av dessa kryptor.
  • Dessa altcoins har stigit mer än 40% under de senaste timmarna och kan ha mer utrymme att gå upp.

Dela den här artikeln

Coinbase tillför bränsle till tjurkörningen eftersom det fortsätter att lista fler tokens till sin detaljhandelsplattform. Det San Francisco-baserade kryptovalutautbytet avslöjade att det skulle ge stöd för Ankr, Curve DAO Token och Storj, vilket skickade priser till högre toppar.

Tokens Moon på Coinbase Listing

I ett nyligen blogginlägg meddelade Coinbase Pro att från och med den 23 mars kan användare överföra Ankr, Curve DAO Token och Storj till sina respektive konton. Handel startar två dagar senare endast om “likviditetsvillkoren är uppfyllda.”

När den nödvändiga leveransen av ANKR, CRV och STORJ har uppnåtts på kryptovalutabörsen kommer alla dessa altcoins att vara tillgängliga för handel mot Bitcoin, US-dollar, Euro och Brittiska pundet.

Om det lyckas kommer Coinbase Pro att göra dessa kryptovalutor enkla och tillgängliga för en bredare publik.

Efter att tillkännagivandet gjordes sköt priset på Ankr, Curve DAO Token och Storj upp. ANKR och CRV ökade med mer än 40%, medan STORJ stal rampljuset efter en 100% uppgång.

Ankr, Curve DAO Token och Storj US prisdiagram
ANKR / USD, CRV / USD, STORJ / USD på TradingView

Ankr, Curve DAO Token och Storj är de senaste mottagarna av den välkända “Coinbase-effekten.” Detta är ett fenomen där en tokens pris skyrockar efter att ha noterats på den San Francisco-baserade börsen.

Även om Coinbase inte är den största handelsplattformen på marknaden, spelar dess rykte och popularitet en viktig roll i de massiva prishopp som kryptovalutor går igenom när de läggs till den här plattformen.

Med detta i åtanke måste marknadsaktörerna implementera en robust riskhanteringsstrategi vid handel med ANKR, CRV och STORJ. Även om dessa altcoins kan ha mer utrymme att gå upp, är det troligt att insiders som köpt in tidigare kommer att tappa sitt innehav på den nya ökningen av detaljhandelsinvesterare.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

SEC får ansökan om balanserad aktie-Bitcoin ETF

Bitcoinguide

Goldman Sachs drar handel med korta dollar: rapport

Bitcoinguide

Cardano konsoliderar före Smart Contract Upgrade

Bitcoinguide