Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Coinbase COIN debuterar till en blodig bitcoin, men tjurig struktur kvarstår


Oavsett om det var kapital som flyttades från Bitcoin till COIN under sin börsdebut eller om det var en klassiker som säljer nyhetshändelsen, är den bästa kryptovalutan röd på dagen.

Tjurar förväntades stjäla showen idag men istället har det skett en 5% intradag-nedgång från dagens nya all-time high. En kortvarig hausseartad struktur förblir dock intakt – vilket innebär att försäljningen kan vara en hausseartad omprövning som är redo för raketpriser mot $ 87 000 per BTC.

Mynt: Coinbase Global ger Crypto till Nasdaq

Coinbase Global (COIN) började handlas på Nasdaq idag och markerade kryptos stora aktiemarknadsdebut och det första kryptovalutaföretaget som börsnoteras.

Relaterad läsning | Bitcoin NFT “Fiatens död” firar Crypto Bull Run

Spänning som ledde fram till noteringen har stimulerat kryptomarknaden FOMO och drivit Bitcoin och Ethereum ytterligare för att sätta nya rekordhöga toppar. Byt ut tokens, altcoins och allt annat har pumpats också.

mynt myntbas globalt

COIN fell in the hours after an initial rise to a high of $428  | Source: NASDAQ-COIN on TradingView.com

COIN debuterade idag och nådde ett högsta värde på $ 428, men har under de senaste timmarna sjunkit med så mycket som 27% till ett lägsta av $ 310 på dagen.

Bitcoin föll också och sjunker också 5% på dagen. Hösten för att ompröva stödet kan i slutändan vara hausseartad för den bästa kryptovalutan och var en snabb skakning innan den flyttade högre.

bitcoin myntbasdebutBitcoin sjönk 5% från dagens topp när COIN debuterade på börsen  Källa: BTCUSD på TradingView.com

Bitcoin bildar mest bullriga mönster någonsin: den stigande triangeln

I teknisk analys kan det, beroende på trenden i en trendvinkel, avgöra om marknadsstrukturen är baiss eller hausse. Prisåtgärd lämnar stöd och motstånd som bildar geometriska former och andra mönster.

Inverterat huvud och axlar, fallande kil, kopp och handtag och mer är allt hausseartade mönster. Trianglar finns i olika former, men när de är hausse stiger den nedre trendlinjen.

Teknisk analysutbildning | Allt du behöver veta om trianglar

Ett stigande triangelmönster dök upp före Coinbase Global-debut, med en breakout igår och potentiell omprövning av motstånd vände stöd idag.

bitcoin myntbas debut triangel

Ascending triangles are some of the most powerfully bullish patterns | Source: BTCUSD on TradingView.com

Om det klassiskt hausseartade diagrammönstret håller, skulle målet baserat på måttregeln skicka den bästa kryptovalutan till priser på 86 000 $ eller mer. Kryptomarknadscykelhöjder har förväntats nå så mycket som $ 100 000 eller mer per BTC, men en sällsynt och exakt toppsignal baserad på Pi har nyligen dykt upp.

Coinbase har gjort sin debut. Det är nu dags för Bitcoin att bevisa för Wall Street att COIN-listan var värt all uppmärksamhet.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.comSource link

Related posts

Bitgo vald att hantera beslagtagna kryptovalutor för US Marshals Service – Bitcoin News

Bitcoinguide

BSCPAD lanserar, revolutionerar IDO-modellen med över $ 300 miljoner handelsvolym – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Turkiet utarbetar kryptoförordning – Centralbanken säger ingen avsikt att förbjuda kryptovalutor – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide