Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Clover Finance, Darwinia Network utforskar lösningar för interaktion av nya kedjetillgångar i Polkadot »CryptoNinjas


Clover Finance, en smart kontraktsplattform som gör det möjligt för Ethereum-utvecklare och projekt att migrera sina kontrakt till Polkadot., Och Darwinia Network, ett decentraliserat kedjebryggnätverk på Substrate, meddelade idag att de har bläckt ett strategiskt partnerskap för att gemensamt utforska lösningar för kors interaktion mellan heterogena kedjor för att introducera mer Ethereum, Binance Smart Chain (BSC) och andra offentliga kedjetillgångar i Polkadots ekosystem.

Darwinia bygger på det decentraliserade överbryggningsnätverket som utvecklats av Substrate och ger den säkraste universella överbryggningslösningen, som hjälper till att hantera tvärkedjiga tillgångar mellan heterogena kedjor. I skrivande stund har överföring av tillgångar mellan kedjor mellan ETH och Polkadot framgångsrikt lanserats, vilket visar tekniska möjligheter att överföra kedjor mellan heterogena kedjor.

Clover, som Polkadot-ekosystemets smarta kontraktsplattform, är väl medveten om vikten av tvärkedjiga tillgångar. Med detta partnerskap kommer de två parterna att gemensamt studera kedjelösningar för samspelet mellan tillgångar i heterogena kedjor från tekniska, ekonomiska och effektivitetssidor och ge blockchain-användare ett tekniskt genomförbart, ekonomiskt genomförbart och effektivt heterogent kedjekors. kedjeöverföringsbro. Samtidigt kommer båda parter att gemensamt studera relevanta tvärkedjestandarder inom områdena DeFi och NFT.

Dessutom har Clover slutfört utvecklingen av BSC-Polkadot tvåvägs överföringsbro och genomgår intern testning. Inom en snar framtid kommer vi att fortsätta att utveckla kedjebaserade överföringsbroar för heterogena kedjor som Avalanche, Fantom, Heco och kombinera dem med Clovers inbyggda appplånbok och plugin-plånbok för att ge mer heterogena kedjanvändare tillgång till Polkadot ekosystem.Source link

Related posts

Tendermint förvärvar B-Harvest, skapare av Cosmos-baserade Gravity DEX »CryptoNinjas

Bitcoinguide

XRP Ledger-baserade börs Sologenic lanserar sin nya DEX »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Fetch.ai får $ 5 miljoner från GDA Group; FET-token integrerad på Fireblocks kryptoplattform »CryptoNinjas

Bitcoinguide