Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

ClinTex ger bort 1 miljon USD i CTi-token med unikt insatsprogram – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Den banbrytande kliniska prövningsplattformen ClinTex ger bort $ 1 miljon USD-värde för CTi-tokens genom ett unikt insatsprogram som pågår från 1 april till 30 september 2021.

London, Storbritannien – Efter en framgångsrik lansering 2020 ClinTex har utvecklat CTi-OEM, en blockchain-app som fokuserar på att använda dataanalys för att förbättra operativ effektivitet i kliniska prövningar.

På grund av framgången med CTi-förförsäljningen (där soft-cap-målet uppnåddes) och den snabba utvecklingen av plattformen valde ClinTex att inte gå vidare med den sista etappen av sin IEO. Istället valde företaget att fortsätta med en säker CTi-token-lista på den bästa kryptovalutautbytet KuCoin och upprätthålla den imponerande fart som projektet hade börjat samla.

CTi-tillväxt

Sedan dess notering på KuCoin både projektet har haft en betydande tillväxt. Ödmjuk av stödnivån som projektet har samlat på sig under en relativt kort period har ClinTex beslutat att tillämpa de tokens som ursprungligen var avsedda för IEO till ett unikt givande insatsprogram för alla CTi-tokeninnehavare. Insatsprogrammet erbjuder innehavare av CTi-token en möjlighet att tjäna högre belöningar än vanliga insatsprogram.

CTi Token giveaway

Clintex kommer att ge bort $ 1 miljon USD i CTi-tokens till sitt samhälle genom en unikt insatsprogram utformad för att erbjuda deltagarna maximal nytta. Programmet är en möjlighet för deltagarna att tjäna så mycket som 40% ränta till deltagarna för att satsa CTi-tokens över tre olika satsningsalternativ.

I insatsprogrammet kommer ClinTex att distribuera totalt 18,5 miljoner CTi-tokens till deltagarna från 1 april 2021 till 30 september, när den första appen ska släppas. Eftersom CTi är en enda tillgång kan deltagare i programmet tjäna högavkastningsbelöningar genom att skicka sina CTi till insatspoolen och kommer att få sin insats och belöningar efter att deras insättningstid har gått.

Insats och belöningar

Det finns tre alternativ för CTi token staking, en månad, tre månader eller 5 månader: med de högsta räntebelöningarna som går till den längsta satsningen. En månads stakes kommer att belönas med 6% avkastning, en tre månaders andel ger en betydande 21% avkastning och 5 månaders stakers kommer att få en massiv 40% avkastning på sina CTi-tokens. Till exempel skulle en 5-månaders insats på 1000 token ge en avkastning på 1 400 CTi.

Sammansatt satsning

Token-spelare kommer också att ha möjlighet att öka sina insatsbelöningar ytterligare med ” Compound Staking ”, en extra fördel som möjliggör en ytterligare insatsperiod efter att den ursprungliga insättningstiden har gått.

Den som sätter 1000 CTi i 30 dagar kommer att tjäna en avkastning på 1 060 CTi men om de skulle spela ytterligare 30 dagar skulle de tjäna ytterligare ränta på de första månadernas vinster, öka sin ränta på 6% till 12,36% och få en mer betydande 1 236 CTi i processen.

Börja spela nu

Vem som helst kan delta i CTi-satsningsprogrammet de närmaste 6 månaderna, vilket är inställt på att avslutas samtidigt som lanseringen av den första CTi-appen. Staking har nu lanserats på ClinTex webbplats. Intresserade kommer att behöva en web3-kryptovaluta-plånbok som Metamask att delta i programmet

Clintex: En blockchain-lösning för kliniska prövningar

ClinTex är en skalbar blockchain-plattform byggd för kliniska prövningar, för att fungera som en enda sanningskälla för den kliniska prövningen och läkemedelsekosystemet och utformad för bred användning av ekosystemets intressenter.

Under de senaste åren har standarderna i kliniska prövningsindustrin fallit, med enormt uppblåsta kostnader och massiva förseningar har blivit normen. Den genomsnittliga kostnaden för att få ett nytt läkemedel på marknaden idag är ett ögonvatten på 2,5 miljarder dollar, och vissa försök kan ta så lång tid som 10 år att godkännas.

Distribuerad huvudteknik har potential att revolutionera den kliniska prövningsindustrin och lösa dessa växande problem. ClinTex står huvud och axlar från sina kamrater med sin fullt skalbara blockchain-plattform för utveckling av verkliga kliniska prövningar.

ClinTex kommer att vara det första företaget som levererar verkliga lösningar inom klinisk prövningsindustri med blockchain-teknik och AI, integrerat med kliniska datakällor för att få en positiv varaktig inverkan på en global fråga.

ClinTex satsningsprogram representerar en fantastisk möjlighet att vara involverad i en potentiellt branschförändring och är också en potentiellt sällsynt investeringsmöjlighet för CTi-innehavare. Gå med i CTi-satsningsprogram att börja tjäna upp till 40% belöningar för en 5-månaders insats.

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kontakta e-post: press@bitcoinprbuzz.com

Läs mer om ClinTex https://twitter.com/ClinTexCTi

Köp CTi på KuCoinhttps://trade.kucoin.com/CTI-USDT

Läs om ClinTex på Medium https://medium.com/@clintexcti

Läs mer om CTi Stakinghttps://clintex.io/stake

Följ ClinTex på Twitter https://twitter.com/ClinTexCTi

Gå med i communityn på Telegram https://t.me/ClinTexCTi

Om Bitcoin PR Buzz

Bitcoin PR Buzz har stolt tjänat krypto-pressmeddelandets distributionsbehov för blockchain-startups i över 9 år. Få din Distribution av Bitcoin pressmeddelande i dag.

ClinTex är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informationssyfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

En extrem form av libertarisk anarkism

Bitcoinguide

NFT-relaterade tokenpriser svävar bland digital konstmani – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Tokenized Jack Dorsey Tweet säljer för 2,9 miljoner dollar, medel från NFT-auktion skickas till välgörenhet – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide