Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

City stöder ansträngningar för att hålla Bitcoin i statskassan, tillåta skattebetalningar i BTC – Reglering av Bitcoin News


Den amerikanska staden Miami går i full bitcoin. Stadskommissionärerna har röstat för att stödja borgmästarens resolution om att tillåta betalningar i bitcoin för löner, skatter och avgifter. Staden stöder också ansträngningar för att göra bitcoin till en acceptabel valuta för potentiellt att investera i statskassan.

Miami blir djupt in i Bitcoin

Miami Citys kommissionärer röstade torsdag kväll för att stödja borgmästare Francis Suarez resolution som skulle göra Miami till en mycket bitcoin-framåt stad.

I en video som tackade kommissionärerna för deras stöd förklarade pro-bitcoin-borgmästaren att resolutionen “uppmanar stadschefen, efter analys, att skaffa en leverantör för att kunna erbjuda våra anställda att få en procentandel av sin lön i bitcoin, tillåta våra invånare skulle betala för avgifter i bitcoin, och skulle också tillåta stadschefen att samarbeta med Miami-länet för att tillåta skatter som ska betalas i bitcoin. ” Han lade till:

Det är också en begäran från den statliga lagstiftaren att staden Miami stöder ansträngningar för att göra bitcoin till en acceptabel valuta för oss att potentiellt investera i, i framtiden.

”Det är underbart att vara en mycket krypto framåtstad”, avslutade borgmästare Suarez efter att ha tackat sina “kommissionskollegor” igen ”för att låta det hända.”

“Miami City Hall kan börja genomföra några av sina finansiella transaktioner i bitcoin”, rapporterade Miami Herald och tillade att staden kommer att starta utbildningskampanjer på engelska, spanska och kreolska för att informera människor om kryptovaluta.

Kryptosamhället berömmer borgmästare Suarez för hans ansträngningar för adoptering av bitcoin. En Twitter-användare skrev: “Detta är vansinnigt stort för bitcoin.” En annan kommenterade: “Andra borgmästare bör överväga att följa Suarez initiativ att investera stadskassan i bitcoin.”

Morgan Creek Digital-partner Anthony Pompliano, som flyttade till Miami efter att ha övertygat borgmästaren om att han skulle lägga 1% av stadens finansreserver i bitcoin, twittrade:

Miami borgmästare Francis Suarez fick precis Miami till bitcoin. Anställda betalade i BTC. Invånarna betalar avgifter i BTC. Skatter i BTC. Stadskassa i BTC. Helt overkligt. Den första bitcoin kommunala i USA.

Vad tycker du om Miamis bitcoin-insatser? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

bitcoin kommunal, bitcoin kommun, bitcoin betalningar miami, bitcoin statskassa, borgmästare Francis Suarez, miami bitcoin, miami krypto, miami kryptovaluta, miami skatt bitcoin, miami skattkammare, statliga tjänster

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, NBC

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Uniqly.io, ett projekt som effektiviserar NFT-marknaden

Bitcoinguide

FBI arresterar 6 gratis Keene-medlemmar som driver kryptovalutaväxling – Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin-försäljningstrycket sjunker, tips om nyckelglasnodindikator

Bitcoinguide