Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Cindicator tar “Hybrid Intelligence” -data till Bloomberg App Portal-användare »CryptoNinjas


Cindicator, en leverantör av marknadssentiment och poäng, lanserade sin CND-applikation i Bloomberg App Portal på Bloomberg Terminal på {APPS CND }. Handlare och investerare kan nu få tillgång till resultatindikatorer som produceras av Hybrid Intelligence från Cindicators 163 000+ användare och AI för att skapa alfa.

Tillägget av CND till Bloomberg App Portal gör det möjligt för Cindicator att leverera Hybrid Intelligence-poäng till Bloombergs community med över 300 000 användare bland institutionella investerare. Dessa nya indikatorer ger Bloomberg Terminal-abonnenter värdefulla kvantifierade känslor kring företagets intäkter utöver det traditionella samförståndet på Wall Street.

I en tid då de privata investerarnas roll ökar på marknaderna, kan mått på populär känsla och optimism kring företagens resultat ge en alfa-källa. Cindicators AI-motor bearbetar data som genereras av tusentals användare. Sedan 2016 visade de resulterande CND EPS-indikatorerna korrekt överenskommelse i 70% av fallen.

”Miljoner nya handelshandlare och biljoner dollar i extra penningmängd kastade grundläggande och tekniska detaljer ut genom fönstret. Det rådande sentimentet är nu avgörande för aktieanalys. CND kvantifierar känslan kring varje resultatrapport i tre siffror, vilket gör dem enkla att använda i både diskretionär och algo-handel. Vi är glada att kunna dela våra produkter med Bloomberg-användare och ser fram emot att samarbeta tillsammans. ”
– Mike Brusov, Cindicator medgrundare & VD

För närvarande tillhandahåller CND tre typer av indikatorer för stora börsnoterade amerikanska företag, inklusive Tesla, NVIDIA, Apple och mer. Cindicators ‘EPS-indikator’ visar om Wall Street-samförstånd kommer att slås eller inte. “Optimism Indicator” uttrycker förväntningar på näringsidkarnas reaktioner den första handelsdagen efter det att rapporten har publicerats. ” Guidance Indicator ” visar om rapportens vägledning kommer att vara positiv eller negativ.

Applikationer som bidragit till Bloomberg App Portal utvärderas och väljs med hjälp av en rad olika parametrar, bland annat möjligheten för applikationen att tillföra värde till Bloombergs befintliga funktionsuppsättning och informationsresurser. App Portal ger Bloomberg Terminal-användare tillgång till dussintals programvaruverktyg från tredje part och mäklare för nyhets- och sociala sentimentanalyser, teknisk kartläggningsanalys, datavisualisering och mer.Source link

Related posts

NFT: Allt du behöver veta om den icke-fungibla tokenexplosionen

Bitcoinguide

NFT-marknadsplats OpenSea för att stödja lager-2-handel via Immutable X »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Australiensiska kryptobörs BTC Markets tilldelade ISO 27001 säkerhetscertifiering »CryptoNinjas

Bitcoinguide