Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Chorus One föreslår att man tar med Lido Staking Services på Solana


Lido, en av de största insättningstjänsterna på både Ethereum 2.0- och Terra-blockkedjorna, försöker utöka sin insatsverksamhet genom att integrera med fler Layer-1-blockkedjor. Dess nästa mål? Solana.

Faktum är att CoinTelegraph rapporterade på fredag ​​att ett förslag om Lidos styrningsforum av kryptoinfrastrukturleverantören Chorus One innehöll en plan för en “flytande insättningstoken.” Denna token, tillfälligt benämnd stSOL, skulle teoretiskt “samla insatsbelöningar och representera insatspositioner med Lido-validerare på Solana.” Som sådan skulle token fungera mycket lika med Lidos stETH-token, som fungerar med Ethereum 2.0.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

”För Lido DAO kan en expansion till vätskeinsats på Solana medföra en liknande protokollavgiftsuppsättning som vi för närvarande ser med stETH / vätskeinsats på Ethereum, varigenom en avgift på 10% på insatsbelöningar samlas in och delas mellan nodoperatörer och Lido DAO-kassan (t.ex. för att odla en försäkringsfond), berättade en representant för Lido till CoinTelegraph.

Föreslagna artiklar

Binance hänvisning ID-kod: U5NN83GH (30% avgiftsrabatt bonus) Gå till artikel >>

Chorus One har föreslagit ”ambitiösa” Lido-upplåsning

Utvecklingsfinansieringen som skulle leda Lidos insättningstjänster till Solana kommer från Ldio Ecosystem Grants Organization, som grundades i mars. Om förslaget godkänns skulle Chorus One ta ut en avgift på 2 miljoner LDO-token samt 20% av intäkterna från protokollavgiften som skulle riktas till Lido-statskassan.

CoinTelegraph noterade att milstolparna för Chorus One: s intjäning är “ambitiösa”. Enligt förslaget frågar Chorus one “Lidos 1 000 000 LDO-token utfärdade med intjäning av en 1-års klippa och 1 års intjäning när Lido för Solana lyckas fånga 2,5% av den insatta SOL-utbudet, och” 1 000 000 i ytterligare LDO-token som intjänas över ett år när Lido för Solana lyckas fånga 25% av den insatta SOL-utbudet. ”

Oavsett om detta förslag går igenom eller inte, är Lido fortfarande intresserad av att expandera till fler lager-1-kedjor. Representanten berättade också för CoinTelegraph att “Lido har ett mycket enkelt uppdrag – håll Ethereum-insatsen enkel, säker och decentraliserad – och vi kommer att se till att utöka detta till andra nätverk där det är möjligt.”

Source link

Related posts

Komodo arbetar med DOGE-communityn för att starta DogeDEX »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Elon Musk Tweets, Dogecoin Surges

Bitcoinguide

Alkemi lägger till Monerium-euro-token i sitt stabila DeFi-erbjudande »CryptoNinjas

Bitcoinguide