Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Charles Hoskinson pratar om kapitalvinstskatt och säger att det är deprimerande Sh * t


Med hänvisning till förslaget om kapitalvinstskatt som kommer att se att de högsta lönerna betalar så mycket som 43,4%, liksom andra politiska busstreck, IOG VD Charles Hoskinson sa:

”Mycket deprimerande kommer inte ner i röret där som verkligen p * sser mig av. Det är bara en oändlig flod. Varför betalar vi skatt när vi kan skriva ut miljarder dollar? ”

Skattehöjningsnyheterna sammanföll med en tung marknadskorrigering, med nästan alla kryptotoken som drabbats av tvåsiffriga förluster. Om förslaget skulle godkännas sa Hoskinson att han skulle se en dubbelt ökning av sin skatteplikt. Men hur planerar han att hantera problemet?

Crypto Markets Dump när skattehöjningsförslaget tillkännages

President Biden funderar på att fördubbla kapitalvinstskatten för rika individer för att betala för sociala utgifter. De till den högsta räntan, som tjänar 1 miljon dollar eller mer, kan drabbas av en federal skattesats så hög som 43,4%.

Både traditionella marknader och kryptomarknader föll på nyheterna. 316 miljarder dollar torkades bort från den totala kryptomarknaden, vilket motsvarar en förlust på 15%.

Skattehöjningsförslaget sammanföll med en nedgång i det totala kryptomarknaden

Source: coinmarketcap.com

Även om förslaget kräver senatsgodkännande innan det passerar, har Hoskinson lite hopp om att situationen kan avvärjas. Han sa att detta beror på bristen på majoritet.

”Nej, det kommer att passera. Det var konsekvensen av Georgien, så deprimerande över det. Delad regering är en kompromissregering, inte en regering om monokultur, och tyvärr eftersom det finns ett politiskt monopol kommer alla dessa saker att gå igenom. ”

Hur kommer Hoskinson att svara?

På senare tid har praxis att få dubbelt medborgarskap och till och med helt avstå från amerikanskt medborgarskap blivit ett populärt sätt att minska sin skattebörda.

När denna idé svävades till Hoskinson, med Puerto Rico som en möjlig andra uppehållstillstånd, sa han att han hade träffat många människor som har gjort det, särskilt de som är kopplade till blockchain-industrin.

Hoskinson sa emellertid att han älskar Colorado och Wyoming för mycket för att sticka upp och bo någon annanstans. Istället är hans plan att hantera skattehöjningen att tjäna mer pengar.

”Här är vad jag gör. Jag tjänar bara mer pengar. Jag älskar Colorado. Jag älskar Wyoming. Grov och robust Wyoming och varm och solig Colorado. Och det är här jag kommer att vara, och det är här jag kommer att dö. Det är mitt hem. ”

Enligt Act 60 Investor Resident Individual Tax Incitament finns det en kapitalvinstskatt på 0% när en person kvalificerar sig som en bona fide bosatt i Puerto Rico.

För att kvalificera sig som bosatt i Puerto Rico krävs tre test, närvaro, skattehem och närmare anknytning, som alla visar en avsikt att leva långsiktigt i landet. Närvarotestet har flera villkor, inklusive att vara närvarande i Puerto Rico i 183 dagar under beskattningsåret.Source link

Related posts

Eerie Fractal sätter Bitcoin i riskzonen för att testa $ 47 000; Här är varför

Bitcoinguide

Valkyrie hoppas kunna lansera ‘Innovativ balansräkning ETF’ med stöd av företag som är exponerade för Bitcoin – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur Gråskala Bitcoin Trust vid rabatt kan förändra BTC

Bitcoinguide