Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Chainlink Whales säljer med lite stöd framåt


Viktiga takeaways

  • Chainlink har genomgått en månadslång konsolideringsperiod utan att ge några tydliga signaler om vart den är på väg vidare.
  • Kedjedata visar att medelstora valar har sålt eller omfördelat sina innehav, vilket ger tillit till de baisseartade utsikterna.
  • Bara en daglig ljusstake nära resistansbarriären på $ 29 kan spara LINK från en korrigering på 43%.

Dela den här artikeln

Chainlink ser obeslutsam ut ur ett tekniskt perspektiv, men mätvärden på kedjan föreslår att man trycker nedåt med lite eller inget stöd under det.

Chainlink konsoliderar inom smalt intervall

Chainlink fortsätter att konsolidera utan att ge en tydlig syn på vart den är på väg vidare trots hype kring Grayscale’s lansera av en LINK-trustfond för institutionella investerare.

Den decentraliserade orakeltoken har gjort en serie av lägre toppar och högre nedgångar efter att ha toppat till en högsta nivå av $ 37 den 20 februari. Sådant marknadsbeteende ledde till bildandet av en symmetrisk triangel i det dagliga diagrammet.

Chainlink amerikanska dollar pristabell
LINK / USD på TradingView

När Chainlink kanter närmare triangelns topp, signalerar det att volatiliteten håller på att slå tillbaka. En daglig ljusstake nära över $ 31,40 eller under $ 26,30 skulle sannolikt följas av en rörelse på 43% i den riktningen.

Detta mål bestäms genom att mäta höjden på den symmetriska triangelns y-axel och lägga den till brytpunkten.

Valar säljer på svagt stöd

Oavsett tvetydigheten som Chainlink presenterar ur ett tekniskt perspektiv, tyder flera mått på kedjan på att en brant korrigering pågår.

Santiments distributionsschema för innehavare visar att försäljningstrycket bakom Chainlink accelererade under de senaste fyra dagarna. Beteendeanalysföretaget registrerade en betydande nedgång i antalet adresser som innehöll 10.000 till 100.000 LINK.

Ungefär 100 valar som innehar Chainlink till ett värde av 280 000 till 2,80 miljoner dollar har lämnat nätverket eller omfördelat sina innehav, vilket motsvarar en minskning på 3,50% inom en så kort period.

LINK Holder Distribution av Santiment
LINK Holders Distribution av Santiment

Medan försäljningsorder fortsätter att staplas upp visar transaktionshistoriken att Chainlink sitter på svagt stöd.

IntoTheBlocks In / Out of the Money Around Price-modell (IOMAP) avslöjar inga signifikanta efterfrågan under detta altcoin som förhindrar att det tappar. Baserat på denna statistik på kedjan ligger det enda intressanta området mellan $ 26,90 och $ 27,70.

Här hade ungefär 17 450 adresser tidigare köpt nästan 11,60 miljoner LINK.

En sådan tunn stödbarriär kanske inte har förmågan att absorbera en del av det försäljningstryck som nyligen sett. Om Chainlink kan skära igenom detta hinder skulle det troligtvis nå den symmetriska triangelns mål på $ 15,00.

In / Out of the Money Around Price av IntoTheBlock
In / Out of the Money Around Price av IntoTheBlock

IOMAP-kohorterna visar också att Chainlink står inför hårt motstånd framåt. Över 23 000 adresser köpte cirka 74,50 miljoner LINK mellan 28,50 och 29,40 dollar. Denna viktiga försörjningsbarriär tyder på att tjurar kommer att kämpa för att pressa upp priserna.

Därför kan bara en daglig ljusstake nära tillförselväggen på 29 $ eller triangelns övre trendlinje på 31,40 $ ogiltigförklara den baisseartade utsikten.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Uniswap V3 erbjuder mycket högre exponering, lägre risk för insats

Bitcoinguide

Det tyska cannabisföretaget citerar kontantinflation som anledning till BTC-investeringar

Bitcoinguide

ZKSwap Decentralized Exchange Live på Ethereum Layer 2

Bitcoinguide