Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Chainlink träffar $ 30 när gråskala lägger till 115 570 LINK till sina reserver


Chainlink-priserna steg högre på torsdagen och steg med så mycket som 5,10 procent med tanke på utsikterna till högre institutionell adoption.

LINK / USD-växelkursen nådde sin tidigare veckas topp på $ 30 innan den korrigerades lägre under den tidiga London-sessionen. Dess uptrend kom huvudsakligen som en del av en bredare hausseartad trend över altcoin-marknaden. Under tiden fick LINK ytterligare en uppåtgående höjning från New York-baserade Grayscale Investments köpkurs över natten.

Gråskala går till shopping

Uppgifter som hämtats av ByBt.com visar att kryptovalutaföretaget köpte 115 570 LINK-tokens för sitt Grayscale Chainlink Trust från 17 mars till 1 april. Det inkluderar ett köp på 65 570 LINK på torsdag, vilket sammanföll med en prispump på Chainlink-marknaden.

Grayscale LINK-innehav skjuter dramatiskt över natten.  Källa: ByBt.com
Grayscale LINK-innehav skjuter dramatiskt över natten. Källa: ByBt.com

Tekniska indikatorer på LINK / USD-fyra-timmarsdiagrammet visade parhandeln i en stigande stigande kil. Buden svängde mellan två divergerande hausseartade linjer, vilket gav handlare gott om möjligheter att generera interimsvinster vid varje studs från den nedre trendlinjen och tillbakadragning från den övre trendlinjen.

Chainlink antyder baisse vändning vid stigande kilformation.  Källa: LINKUSD på TradingView.com
Chainlink antyder baisse vändning vid stigande kilformation. Källa: LINKUSD på TradingView.com

Icke desto mindre är Ascending Rising Wedges baisse vändningsmönster. Central Charts noterar att den hausseartade strukturen leder till en nackdel i 80 procent av fallen. Om det skulle hända kan LINK-priset sjunka till så lågt som $ 25.

En 37% Chainlink chaiBreakout Theory

En analys som Akash Girimath delade på FXStreet.com visar Chainlink i ett extremt hausseartat tillstånd. Analytikern noterade att LINK / USD nu handlas inuti en symmetrisk triangelstruktur, vilket ökar parets möjligheter att logga ett 37-procentigt hausslagsrörelse om det bryter över mönstrets övre trendlinjemotstånd.

“En hausseartad breakout över $ 30,3 kan driva LINK till $ 41,6, men en uppdelning av den lägre trendlinjen på $ 25 kan resultera i en försäljning till $ 15,7”, konstaterade Herr Girimath.

Chainlink symmetrisk triangelutsikter, presenterade av Akash Girimath.  Källa: LINKUSDT på TradingView.com
Chainlink symmetrisk triangelutsikter, presenterade av Akash Girimath. Källa: LINKUSDT på TradingView.com

Andra kryptovalutaanalytiker presenterade också en hausseutsikter för Chainlink med Michaël van de Poppe, en nederländsk aktiehandlare, markering LINKs växande styrka mot sin bästa rival bitcoin. En tillgångs värde mot dollarn tenderar att öka snabbare om den också växer mot bitcoin.

Chainlink-handelsutsikter mot bitcoin, vilket förklaras av Michaël van de Poppe.  Källa: LINKBTC på TradingView.com
Chainlink-handelsutsikter mot bitcoin, vilket förklaras av Michaël van de Poppe. Källa: LINKBTC på TradingView.com

”LINK ligger troligen i BTC par ”, sade Poppe.

Mer hausse medvind från hämtad data som hämtats av Santiment, en spårningstjänst för kryptovaluta. Plattformen noterade att antalet rika Chainlink-plånböcker var som helst mellan 100 och 100 000 LINK-tokens ökade hela mars och pekade på en högre köpkänsla.

”Chainlink knackade på dörren till $ 30 för första gången på 11 dagar och klättrade till $ 29,99 Binance och fortfarande inom nära räckhåll. Vi håller ett öga på medelstora och stora innehavare som äger mellan 100 och 100 000 LÄNK, eftersom de har ackumulerats mycket i mars. ”

Foto av Julian Hochgesang på Unsplash

Source link

Related posts

Bitcoin stänger historiens bästa kvartal, men en björnig signal

Bitcoinguide

Intervju med Neeraj Muraka – Intervju Bitcoin News

Bitcoinguide

Litecoin försöker lösa in Charlie Lees ” Original Sin ” som LTC-marknader får fart – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide