Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Chainlink avslöjar Hackathon $ 125 000 i bounties LINK: s syn


Med startdatum den 15 marsth, Vårleden 2021 Chainlink Virtual Hackathon registrerar mer än 3 500 deltagare. Enligt ett officiellt inlägg bygger deltagarna “nästa generation smarta kontrakt”.

Evenemanget avslutas den 11 aprilth. Men de som vill göra anspråk på $ 125 000 kommer att ha fram till idag att registrera sig och kvalificera sig för $ 125 000 bounties. Inlägget hävdar:

Treveckorsevenemanget är en möjlighet för utvecklare i hela Chainlink-ekosystemet att ansluta, samarbeta, bygga och visa upp innovationer inom DeFi, NFT, spel och universellt anslutna smarta kontrakt med Chainlink’s blockchain-agnostiska orakelnätverk och ledande web3-teknik.

Priserna kommer att delas in i $ 3000 NFT och spel, en $ 5000-pris för ”social påverkan”. Det senare har möjliggjorts med ett föräldraskap med UNESCO: s globala utbildningskoalition. Och ett Chainlink-bidrag som går till projektet åstadkommer följande:

(…) hackathon-projektet som integrerar Chainlink med den högsta potentialen för att ge meningsfull social inverkan inom utbildning.

Vid evenemanget finns det projekt som ”dynamiska NFT: er som drivs av Chainlink VRF som stimulerar och spelar utbildning för att minska skolavbrott och stödja livslångt lärande”. Detta kan bli nästa steg för denna teknik, enligt Mickey Graham, tillväxtchef på Chainlink Labs, så att NFT kan kunna interagera med orakel. Graham sa:

Med tiden tror jag att vi kommer att se NFT: er utvecklas och övergå till mer dynamiska tillgångar, där externa data och händelser som händer off-chain kraftuppgraderingar eller förändringar i NFT. Ett bra exempel på detta och en som vi gärna vill se byggda under Hackathon våren 2021 skulle det vara ett NFT-driven inlärningsmärke för en kompetensbaserad kurs som uppgraderas eller drivs upp när moduler utanför kedjan slutförs och spelas in on-chain.

Går LINK till $ 100?

LINK handlas för närvarande till $ 27,93 med 0,1% vinster i 24-timmarsdiagrammet. Under de senaste veckorna har LINK registrerat 2,4% vinster och 6,2% under den senaste månaden.

Chainlink LINK
LINK visar små vinster i 24-timmarsdiagrammet. Källa: LINKUSDT Tradingview

Mycket hausse på LINKs resultat, förutspår näringsidkaren Michaël van de Popper en möjlig bull-run mot $ 100. Han hävdade att LINKs pris är nära att “bottna” och rekommenderade investerare att hålla ett öga på $ 19,5 till $ 20,75.

Näringsidkaren anser att ovanstående intervall fungerar som stöd och kan vara ett bra tillfälle för investerare som letar efter en bra inträde i kryptovalutan om den återgår till dessa nivåer. Handlaren satte också $ 34 som LINKs nästa mål innan han gick mot en ny rekordhög nivå.Source link

Related posts

Studien lyfter fram de vanligaste NFT-bedrägerierna i den nuvarande vanliga hypen – Säkerhet Bitcoin News

Bitcoinguide

DC Comics varnar frilansare för att inte delta i NFT-auktioner med företagets IP – Bitcoin News

Bitcoinguide

IQONIQ FanEcosystemets IQQ-listor på Bittrex Global

Bitcoinguide