Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

CEX.IO Mäklare utökar erbjudanden med lager och metaller CFD


CEX.IO Broker, den CySEC-licensierade delen av namnet på kryptobörsen, har utökat sina tjänster genom att lägga till kontrakt för skillnad (CFD) av lager och metaller i sitt sortiment. Finansmagnater lärt sig uteslutande.

Plattformen, som fungerade från cexbro.com och fick en CIF-licens i oktober förra året, erbjuder redan marginalhandel med kryptovaluta- och valutapar. De nyligen tillagda instrumenten inkluderar CFD-aktier från fem företag, Tesla, Netflix, Google, Amazon och Apple, och två ädla metaller, guld och silver.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Crypto-investerare intresserar sig för utvalda företagsaktier

Medan andra mäklarhandlare lägger till kryptoinstrument i sin befintliga serie traditionella instrument, går CEX.IO Broker tvärtom.

Föreslagna artiklar

EuropeFX lägger till nya teknikbestånd, index för olika erbjudanden Gå till artikel >>

CEX.IO-gruppens grundare och VD, Oleksandr Lutskevych, tror att de många stora företagens senaste investering i Bitcoin kommer att öka efterfrågan på deras aktier.

Oleksandr Lutskevych, grundare och VD för CEX.IO

“Om stora offentliga företag väljer att hålla kryptovalutor på sina balansräkningar, skulle det vara vettigt för kryptovalutahållare att också kunna få tillgång till aktierna i större företag och delta i den traditionella finansmarknaden,” sa Lutskevych.

Förmedlingen kommer att erbjuda hävstång mellan 2: 1 och 20: 1 på aktier och metall-CFD och kommer dessutom att möjliggöra marginalhandelfinansiering med Bitcoin, Ethereum och Tether. Plattformen har ytterligare planer på att lägga till fler CFD: er för aktier, index och andra instrument.

”Genom att lägga till nya marknader på plattformen raderar vi gränserna mellan kryptoindustrin och traditionell finansiering, och erbjuder handlare ett bekvämt sätt att diversifiera sina portföljer inom en enda plattform. Detta gör det möjligt för användare på CEX.IO Mäklare att handla om prisfluktuationerna för populära traditionella instrument utan att lämna kryptovalutor, tillade Lutskevych.

Source link

Related posts

Crypto.com lägger till bitcoin (BTC) som en lånetillgång på utlåningsplattformen »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Vinnare av Solana X Serum DeFi Hackathon tillkännagav »CryptoNinjas

Bitcoinguide

NFT-plattformen Curio stänger såddfinansiering på 1,2 miljoner dollar för bränsleutvidgning »CryptoNinjas

Bitcoinguide