Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Celsius-nätverkets CEL-token listas nu på OKEx


Det populära kryptoplatsen och derivatutbytet, OKEx fortsätter att kämpa för DeFi-revolutionen genom att stödja några av de ledande projekten i rymden. Celsius Network är det senaste som går med i listan efter att OKEx meddelat stöd för plattformens inbyggda CEL-verktygstoken.

CEL-token-noteringen på OKEx följs av lanseringen av CEL / USDT-handelspar som startades den 13 april 2021. Celsius Network är ett ledande kryptolån- och utlåningsekosystem som har fått betydande dragkraft de senaste åren. Med mer än 10 miljarder dollar i kryptotillgångar under förvaltning och avkastningsutbetalningar på över 250 miljoner dollar under sitt bälte, är Celsius Network redan noterat på några av de ledande börserna inklusive OKEx – den största bland dem alla.

”Vi är glada att hjälpa till att främja tillväxten av kryptolån- och utlåningsekosystemet genom att lägga till Celsius CEL-token till OKEx Exchange. Vi delar samma tro att kryptovalutor kan ge ekonomisk frihet för alla människor runt om i världen och tror att när branschen växer finns det utrymme för både centraliserade och decentraliserade lösningar. Som en av de snabbast växande plattformarna i rymden speglar Celsius också OKEx djupa engagemang för fortsatt innovation. Vi ser fram emot att växa med dem, ” sa Jay Hao, VD för OKEx.

Med CEL nu tillgängligt på OKEx kan användare inte bara handla en av de värdefulla kryptotillgångarna utan också köpa och hålla CEL för att dra nytta av fördelarna med Celsius Network. Dessa fördelar inkluderar avkastning på upp till 25%, kryptolån till 25% lägre ränta än standardräntor och veckobelöningar med en APY på 4,86%.

VD för Celsius Network, Alex Mashinsky sa, ”Det här är en mycket spännande dag för CEL och Celsius-samhället. OKEx är världsledande inom kryptoutbyte, och detta partnerskap innebär att miljoner fler kunder världen över nu kan få tillgång till CEL och alla dess ekonomiska fördelar. Celsius har åtagit sig att katalysera ekonomiskt och finansiellt oberoende för alla, och partnerskap med handelsprogram som OKEx hjälper till att göra det möjligt. ”

Under de kommande dagarna kommer OKEx att utöka antalet stödda CEL-handelspar, vilket ytterligare ökar tokens tillgänglighet.Source link

Related posts

El Español säger att de spanska myndigheternas gemensamma uttalande är en varning till företag i Teslas köp av BTC – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Piper Sandler Survey visar 9% av amerikanska tonåringar har handlat kryptovaluta – Bitcoin News

Bitcoinguide

Litecoin förbereder sig för Fresh Bull Momentum som Alt Season Cements

Bitcoinguide