Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Cardanos grundare spillar bönorna på “Fakeness” i Silicon Valley


Cardano grundare Charles Hoskinson sa att han valde Wyoming att basera Input Output Global (IOG), och inte Silicon Valley, på grund av dalens ”ohälsosamma” miljö.

Kommentarerna skingrar tanken att teknikföretag behöver Silicon Valley för att “klara sig”. Dessutom ger hans uppriktiga redogörelse för att försöka integrera i den kulturen en ödmjukhet som vissa säger är försenad.

Silicon Valley främjar “ohälsosamt” boende

Silicon Valley finns i södra regionen i San Francisco Bay Area och fungerar som ett globalt centrum för teknik och innovation.

Det är hem för många etablerade högteknologiska företag, inklusive Google, Apple och Adobe, för att nämna några. Förutom tusentals nystartade företag som vill dra nytta av närheten till dessa gigantiska megakorpar. I synnerhet de riskkapitalpengar som flushar i regionen.

”År 2020 samlades 156,2 miljarder dollar i riskkapital i USA, rapporterar PitchBook. Av totalen skedde 22,7% av affären i Bay Area och 39,4% av transaktionsvärdet investerades i företag med huvudkontor i Bay Area. ”

Med detta sagt har Silicon Valley och VC-industrin inte varit immuna mot panikläget. I en rapport från Pitchbook om VC-utsikterna för 2021 anges att Bay Areas andel av det totala VC-antalet kommer att sjunka under 20% för första gången i historien.

Lägg till det ökningen av fjärrarbete och den efterföljande utvandringen från de höga levnadskostnaderna, och det finns färre skäl till varför teknikföretag vill etablera sig i Silicon Valley.

På frågan varför IOG, tidigare IOHK, inte hittade i Silicon Valley, Hoskinson sa att han kände drag när han började som företagare. Men efter att ha tillbringat en vecka där med att integrera sig i kulturen var hans upplevelse långt ifrån positiv.

”… Det jag såg för över åtta år sedan var en mycket, på grund av bristen på en bättre term, ohälsosam miljö. Det var riklig droganvändning, många människor var sömnberövade. Och det fanns denna oändliga önskan att vara något. Och de flesta människor jag träffade var så helt falska att det inte fanns någon uppfattning om en äkta person … ”

Cardano drar nytta av långsam takt i Wyoming Life

IOG flyttade sitt huvudkontor från Hongkong till Wyoming 2018. Den statliga ekonomin i Wyoming är starkt knuten till mineralutvinning, turism och jordbruk, särskilt ko- och fårjordbruk.

Men under 2019 antog Wyoming 13 blockchain-lagar, vilket gör det till den enda amerikanska staten med en välkomnande rättslig ram för blockchain-företag att blomstra.

På tal om varför Wyoming är att föredra framför Silicon Valley, sade Hoskinson att livsstil och balans mellan arbete och privatliv är mer i linje med hans sätt att vara, vilket kan sammanfattas i ett ord, autentiskt.

”Det som är så magiskt med den livsstilen jag har är att efter att min arbetsdag har slutat går jag till min gård. En gård är som den ultimata sanningsfabriken. Det finns ingen bullsh * t när du är i jordbruk. ”

Panikläget har tvingat många att ompröva vad som är önskvärt och viktigt i livet. Att leva i naturen är en livsstilstrend som vinner favör bland dem som är bosatta i storstaden.

Cardano dagliga diagram

Source: ADAUSD on TradingView.com

Source link

Related posts

Snurra för att vinna 10 000 gratisrundor i den senaste turneringen från Bitcoin Games – Promoted Bitcoin News

Bitcoinguide

Cykelklimax eller riskfylld återställning?

Bitcoinguide

Dogecoin (DOGE) slår Bitcoin, varför det kan testa $ 0,5

Bitcoinguide