Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Cardano noterat på Coinbase, ADA: s pris stiger med 3,2%


Cardanos (ADA) community efterlängtade tillkännagivande har kommit. Coinbase har listat ADA på sin huvud- och pro-plattform. Från och med idag kommer användare att kunna börja handla kryptovalutan i alla regioner som stöds.

Användare kommer att kunna köpa, sälja, konvertera, ta emot och lagra pengarna i ADA. Dessa kan handlas på det datum som avses, förutsatt att det finns tillräcklig likviditet. Börsen kommer att erbjuda följande handelspar ADA / USD, ADA / BTC, ADA / EUR, ADA / GBP.

Enligt sin börsmeddelande kommer handeln att lanseras i tre faser för dess Pro-tjänst tills full handel uppnås. Coinbase kommer att tillämpa sina handelsregler och kan avbryta eller stoppa tjänsten om det inte finns någon “ordnad marknad”.

För tillfället kan användare endast göra uttag till adresser som skapats i Cardanos Shelley-era. Det vill säga de som börjar med addr1. Coinbase möjliggör snart uttag för alla Byron- och Shelley-adresser.

ADA stiger med 3,2% i en-dagars diagram

Efter Coinbases tillkännagivande steg ADA med nästan 3,2% på mindre än en timme och nådde 1,30 $. Under det senaste dygnet har kryptovalutan ökat med 15,3% under den senaste veckan.

Cardano ADA
ADAs pris vid Coinbases notering. Källa: ADAUSD Tradingview

ADA nådde en rekordhög nivå i slutet av februari när den låg på cirka 1,45 dollar. Cardano-uppfinnaren och IOG-vd Charles Hoskinson antydde flera gånger om tillkännagivanden och partnerskap som har ökat rallyt. Bland dessa var Coinbases notering.

Via sin YouTube-kanal välkomnade Hoskinson Coinbase och kallade IOGs relation till börsen “utmärkt”. Han tackade teamet de har arbetat med för att möjliggöra ADA-handel och sade:

Jag är så glad att se det tillkännagivandet idag. Det har varit en lång väg. Mycket arbete gick in i det. Jag tror att det är ett bra förhållande som kommer att sträcka sig genom åren. Coinbase är ett av de bästa börserna i världen, ett av de största börserna i världen för kryptovalutor. Vi önskade dem lycka till börsintroduktionen. De har några av de största ingenjörerna i kryptovalutautrymmet.

Hoskinson sa att partnerskapet med Coinbase kommer att fortsätta och han förväntar sig att insatsstöd aktiveras. Han var också entusiastisk över det deltagande näringslivet kommer att ha med de tillkännagivna handelspartnerna. IOG: s VD avslutade:

Vi kommer att fortsätta arbeta med Rosseta-specifikationen med dem (…). På uppdrag av alla på Input Output Global till eveyone på Coinbase välkomna till familjen, vi är glada att ha dig. Vi älskar att arbeta med och vi älskar att arbeta med dig under den senaste långa tiden. På Cardano-communityns vägnar välkomna till ADA-nationen.Source link

Related posts

Microstrategy för att sälja $ 600 miljoner värd konvertibla sedlar för att köpa mer Bitcoin – Bitcoin News

Bitcoinguide

Polygon’s Sustainable Minting, Oscars NFTs, och, ja, Poop Emoji NFTs – Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför LUNA Recent Rally kan vara början på en bullish trend

Bitcoinguide