Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Cardano Liquidity Mining öppnas i Binance Smart Chain


Viktiga takeaways

  • Venus Protocol tillkännagav att man skulle lägga till Cardano på sin plattform och låta tillgången användas som säkerhet.
  • Med tanke på de höga gasavgifterna för DeFi-appar på Ethereum har BSC-projekt som Venus ökat i popularitet nyligen.
  • Medan Venus kan vädja till vissa ADA-innehavare kan andra välja att vänta tills Cardano får sitt eget DeFi-protokoll.

Dela den här artikeln

Innehavare av Cardanos ursprungliga kryptovaluta ADA kan nu få tillgång till likviditetsbrytning på Venus Protocol, som körs på Binance Smart Chain.

Cardano Liquidity Mining lanseras

I sin färdplan 2021 meddelade Venus att man skulle lägga till Cardanos ADA-valuta till sin plattform och låta tillgången användas som säkerhet för upplåning och utlåning.

ADA steg i början av månaden. Rally gjorde Cardano till den fjärde största kryptovalutan med ett börsvärde på mer än 26 miljarder dollar.

Andra ledande kryptotillgångar som listas på Venus-plattformen inkluderar ETH, BTC, BCH, BNB, XRP, LINK, DOT, FIL, tillsammans med olika stablecoins.

Venus har expanderat snabbt sedan den första lanseringen i november förra året.

Inom fyra månader hävdar teamet att det har förvärvat 18 000 användare och cirka 2 miljarder dollar av totalt värde låst (TVL), en av de högsta i BSC-ekosystemet. Den har den högsta 24-timmarsvolymen av alla DEX enligt CoinMarketCap, en dataanalyswebbplats som Binance förvärvade 2020.

Venus är byggt på Binance Smart Chain (BSC). Aktiviteter som symbolbyten är ofta betydligt billigare än på Ethereum, som är känt för sina oöverkomligt dyra gasavgifter. De höga priserna har gjort det svårt för handlare med mindre kapital att få tillgång till DeFi-appar.

Under tiden har Cardano-teamet också planer på ett eget utlånings- och likviditetsprotokoll som heter Liqwid Finance.

Cardano slutförde framgångsrikt sin Mary hard fork den 3 februari, som är en del av en uppdatering som ser nätverksövergången från Shelley till Goguen Era. När Goguen har rullat ut kan det inledande arbetet med Liqwid.Finance börja. I händelse av förseningar kan Venus Protocol vara det mest lönsamma alternativet för ADA-innehavare som vill delta i det blomstrande DeFi-utrymmet.

Utlämnande: Författaren hade inte krypto som nämns i denna artikel vid tidpunkten för pressen.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Hacker förformar $ 3 miljoner attack på betalt nätverk

Bitcoinguide

Bitcoin kan öka 20 000 dollar före överköpt territorium

Bitcoinguide

Balancer samarbetar med Gauntlet, lanserar dynamiska avgiftspooler

Bitcoinguide