Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Cardano konsoliderar före Smart Contract Upgrade


Cardano (ADA) priser är vilande, även om en uppgradering som kommer att lägga till stöd för smarta kontrakt och applikationer närmar sig.

Cardano visar obeslutsamhet

Cardano gjorde rubriker efter IOHK: s VD och grundare Charles Hoskinson avslöjade en färdplan för blockkedjans Alonzo-uppgradering. Uppdateringen kommer att lägga till stöd för smarta kontrakt och applikationer.

ADAs pris har dock inte reagerat på de positiva nyheterna. ADA har förblivit stillastående sedan det steg till en ny höjdpunkt på nästan 1,50 dollar den 27 februari. Sedan dess har ADA främst hållits mellan $ 1,00-stödet och $ 1,46-motståndet. Detta marknadsbeteende ledde till bildandet av en parallell kanal på 4-timmarsdiagrammet.

Varje gång ADA har stigit till kanalens övre trendlinje har ett avslag inträffat som driver priset på kryptovalutan till dess nedre kant. Från denna punkt tenderar priset att återhämta sig.

ADA-priset kan stiga eller falla

Även om parallella kanaler kan erbjuda utmärkta vinstmöjligheter med tanke på prisåtgärdens förutsägbarhet, kan dessa mönster inte indikera vilken riktning trenden kommer att ta. Erfarna handlare tenderar att vänta på en klar paus utanför kanalen innan de går in i en handel.

Prisdiagram för Cardano amerikanska dollar
ADA / USD på TradingView

Två prismål uppstår genom att mäta kanalens bredd och lägga till den i de potentiella brytpunkterna.

Cardano kommer sannolikt att stiga till 2,10 dollar om hausseartade investerare går igenom motståndsnivån på 1,46 dollar. En ökad försäljningstryck som pressar ADA under $ 1,00-stödet kan dock utlösa en försäljning mot $ 0,71.

På grund av det obeslutsamhet som Cardano för närvarande presenterar är det absolut nödvändigt att vänta på en avgörande 4-timmars ljusstake nära kanalen innan du går in i någon handel för att undvika potentiella risker.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum.Source link

Related posts

Efter VanEck, NYDIG Files Application för Bitcoin ETF

Bitcoinguide

Crypto Analytics Firm Chainalays värderas nu till 2 miljarder dollar

Bitcoinguide

Aphex Twin Sells Surprise NFT på Ethereum för $ 130.000

Bitcoinguide