Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Cardano Coinbase Pro-listningssätt scen för prisrally


Viktiga takeaways

  • Cardano steg med mer än 20% inom några minuter efter att Coinbase Pro avslöjade att det kommer att lägga till stöd för projektet den här veckan.
  • Om ADA fortsätter att dra nytta av “Coinbase-effekten” kan det vara redo för ytterligare vinster.
  • Bristen på betydande motstånd tyder på att priserna kan sikta på $ 1,40 om köptrycket accelererar.

Dela den här artikeln

Cardano har stulit krypto-strålkastaren efter att Coinbase avslöjade att det skulle lista token på sin detaljhandelsplattform, med ADA-priser som steg med 25%.

Coinbase tillkännager stöd för Cardano

Cardano, en av de så kallade “Ethereum killers”, är på tårar efter att Coinbase Pro avslöjade att den skulle notera token på sin detaljhandelsplattform torsdagen den 18 mars.

Priset på ADA hade konsoliderats inom en parallell kanal i mer än två veckor innan nyheterna avslöjades. Detta smala handelsintervall definierades av supportnivån på $ 1,03 och motståndsnivån på $ 1,19. Men efter tillkännagivandet av Coinbase Pro, bröt token igenom kanalens övre gräns för att nå högsta $ 1,30.

Den fjärde största kryptovalutan med börsvärde kan nu förbereda sig på att njuta av mer av “Coinbase-effekten”, som har vänt marknadsdeltagarna överväldigande hausse om dess framtida prisåtgärd.

Prisdiagram för Cardano amerikanska dollar
Källa: TradingView

Ytterligare en ökning av köptrycket kan ge upphov till hype runt Cardano. Det ökar oddsen för en uppgång mot $ 1,40 innan ADA möter någon form av motstånd.

Det hausseartade målet bestäms genom att mäta höjden på den parallella kanalen och lägga till det avståndet till brytpunkten.

Sitter på toppen av massivt stöd

De goda nyheterna för dem som köper hype är att Cardano för närvarande sitter på toppen av en massiv stödbarriär.

IntoTheBlocks In / Out of the Money Around Price-modell (IOMAP) visar att mer än 133 000 adresser tidigare hade köpt över 3,7 miljarder ADA till ett genomsnittspris på 1,15 USD. Ett sådant betydande intresseområde kommer sannolikt att ha styrkan att absorbera eventuellt nedåtgående tryck vid en plötslig avyttring.

In / Out of the Money Around Price av IntoTheBlock
Källa: IntoTheBlock

Dessutom visar IOMAP-kohorterna att nästan 95% av alla ADA-token i omlopp förvärvades till ett lägre pris än det nuvarande marknadsvärdet. Endast 5% av dessa mynt köptes på en högre nivå.

Dessa siffror indikerar att majoriteten av investerarbasen bakom Cardano är “In the Money” och det kommer att kräva ett betydande försäljningspress för att sänka priserna.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Ytterligare ett framgångsrikt partnerskapsavtal från Bitci Technology

Bitcoinguide

Decentraliserat Exchange DODO hackat för 2,1 miljoner dollar

Bitcoinguide

BNY Mellon ansluter $ 133 miljoner investeringar i Crypto Startup Fireblocks

Bitcoinguide