Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Cardano Africa Special Event Soured by Fact Checking Calls


Africa Special-evenemanget sändes på torsdag och visade Cardano-utvecklingen på kontinenten. I skrivande stund har showen träffat över 120 000 visningar, med IOG-VD Charles Hoskinson som kallar det den mest populära showen de har gjort hittills.

Även om svaret till stor del var positivt, med ett brett utbud av vanliga och kryptopublikationer som täckte evenemanget, talade Hoskinson om en tydlig brist på täckning från CoinDesk. Chefredaktören på CoinDesk, Marc Hochstein, sa att de fortfarande väntar på ett svar från Etiopiens ministerium.

”Mediesvaret var också otroligt, vi intervjuades av Financial Times, Cointelegraph, min herre, de täckte det faktiskt, CityAM, New York Times och dussintals andra. Fler nyheter kommer sippra ut. Särskilt frånvarande, jag kan inte se det just nu, jag vet inte om det är täckt eller inte. Jag kollade inte min medielista, var CoinDesk. ”

Cardanos afrikanska strategi

Cardano har kopplat bort blockchain-antagandet i Afrika i många år nu.

Hoskinson sa att han grundade IOG med målet att utjämna de utvecklade världarna. Att lägga till att utvecklade nationer tar för givet många saker som betalningar, försäkringar, kredit, etc. Däremot gör dålig infrastruktur i utvecklingsländer till och med enkla uppgifter, som att få betalt, en mödosam process.

”Jag startade mitt företag i februari 2015 med drömmen om att leverera ekonomisk identitet till dem som inte har det. Verkligheten är att världen lever fortfarande i två olika konfigurationer. En för de utvecklade och en för utvecklingen. ”

Nyheter om Etiopiens utbildningsministerium som samarbetar med Cardano via Atala PRISM-lösningen bröt före Afrikas specialhändelse. Affären syftar till att öka utbildnings- och sysselsättningsmöjligheterna genom ett blockchain-baserat student-lärarprestationssystem. Det kommer att verifiera betyg digitalt och möjliggöra övervakning av skolprestanda.

Det mest framträdande tillkännagivandet under Africa Special-evenemanget var nyheter om infrastrukturutveckling i Tanzania. Det kommer att se en koppling till World Mobile för att tillhandahålla mobil internetåtkomst och infrastruktur för finansiell integration för att möjliggöra bank, lån, försäkring etc.

Hoskinson försvarar påståendet att han drar en snabb

Trots de monumentala prestationerna som IOG gjort i Afrika betonade Hoskinson bristen på täckning från CoinDesk i frågan.

Olika representanter från publikationen har lagt upp frågan med dess verkställande redaktör, Hochstein, som ber om bevis för påståenden direkt “från hästens mun.”

Hoskinson ansåg att denna grad av faktakontroll är en extrem begäran med tanke på de flera beviskällor som redan finns tillgängliga, inklusive direkt från Etiopiens utbildningsminister, Dr.-Ing. Getahun Mekuria, som talade under torsdagens show.

“Uppenbarligen, när ministern visas på kameran och pratar om förhållandet, kan de officiella regeringskanalerna tvitra om förhållandet, och stora publikationer som New York Times är inte tillräckligt bra för denna redaktör på CoinDesk för ett officiellt meddelande.”

Hoskinson märkte svaret bisarrt och hävdade att det finns mer i snubben än att vänta på bekräftelse av fakta.

Cardano dagliga diagram

Source: ADAUSDT on TradingView.com

Source link

Related posts

PotCoin migrerar till Nexus – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

IOTAs Chrysalis 2.0, detta är vad du behöver veta

Bitcoinguide

Joe Bidens förslag om att dubbla kapitalvinster skatten sätter finansiella marknader – ekonomi Bitcoin News

Bitcoinguide