Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

CAIZCOIN – En islamisk Blockchain-plattform


Hämtat från det arabiska ordet Caiz, är Caizcoin en islamisk Blockchain-plattform som tillhandahåller pengaröverföringstjänster. Med en vision att skapa ekonomisk frihet för varje individ erbjuder Caizcoin kreativa ekonomiska lösningar. Företaget underlättar deltagande i den moderna finansvärlden för varje person samtidigt som de följer islamiska värderingar.

Vad är Caizcoin?

Caizcoin är en decentraliserad finansiell plattform och kryptovaluta som erbjuder snabba, säkra och ekonomiska internationella överföringar. Från och med 2020 tillhandahåller företaget en ömsesidig plattform för den islamiska och moderna världen att utföra penningöverföringar på global nivå. Företagets avgörande princip är att ge ekonomisk frihet åt människor samtidigt som de följer islamiska värderingar.

Caizcoin är den första plattformen som officiellt certifieras som en islamisk blockchain-plattform och företag. Den överensstämmer med islamisk ekonomisk lag och godkänns också av islamiska forskare. Företaget fungerar som ett ledpunkt för hopp när det öppnar den globala kryptovalutamarknaden för muslimer.

Caizcoin är baserat i Tyskland och har ett expertgrupp av dynamiska globala ledare från olika branscher. Dessa individers kollektiva färdigheter säkerställer att företaget fungerar smidigt samtidigt som de följer islamiska värderingar. Caizcoin är en unik DeFi-plattform som utnyttjar modern digital teknik samtidigt som den håller sig inom gränserna för islamisk lag.

Caizcoin ger ytterligare säkerhet för sina användare genom att utarbeta sin egen decentraliserade blockchain. Förutom säkra transaktioner säkerställer företaget också snabb och anonym redovisningsansvar och unik tillväxtpotential.

Vad erbjuder Caizcoin?

Caizcoin är också ett kryptomynt som fungerar på den islamiska principen i Defi-rymden. Förutom att vara en blockchain erbjuder företaget också Caizcoin API för att tillgodose enkla tredjepartsintegrationer som kreditkort, plånböcker, leverantörer etc. för att stimulera dess valutas användning. Användare kan också dra nytta av Caizcoin-plånböcker som ger maximal säkerhet och integritet för alla kryptotransaktioner. Caizcoin är en komplett digital banklösning som arbetar på islamiska bankprinciper och värderingar.

Företaget som en stablecoin erbjuder flera moderna digitala finansiella lösningar för att uppmuntra global användning. De ger till och med ett undantag från avgifter till globala investerare för ett specifikt förhållande mellan uttag. Dessa investerare kan njuta av säker, privat och snabb överföring av medel med Caizcoyns blockchain-teknik.

Företaget har en bred användarbas, inklusive resande affärsmän och islamföljare som använder onlineöverföringsfaciliteter online. De tjänar också institutionella och privatpersoner för att främja globala affärstransaktioner. Caizcoin har etablerat sin närvaro på flera platser som Europa, Afrika, Mellanöstern, Asien-Stillahavsområdet, Nord- och Sydamerika.

Slutsats

Caizcoin är en pålitlig plattform med ett team av globala experter som erbjuder tekniskt kunniga och innovativa lösningar för den världsomspännande kryptovalutabörsindustrin. Företaget erbjuder nu en privat försäljning av sin kryptovaluta som kan gynna deras användare. Caizcoin som en stablecoin kan användas för flera ändamål, inklusive för shopping utan extra avgifter.Source link

Related posts

Bitcoin sätter nytt ATH över $ 52K, varför dips förblir attraktiva

Bitcoinguide

Direktivet gäller endast banksektorn – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

XRP riktar sig mot nya heltidshöjder efter att ha överlevt SEC-slakt

Bitcoinguide