Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

BTC Futures Open Interest Hits $ 23B, Binance Captures Lion’s Share, Signals Say 43% Chance of $ 64K Bitcoin by Month’s End – Finance Bitcoin News


Öppet ränta på Bitcoin-terminer på måndag har korsat 23 miljarder dollar enligt uppgifter som registrerades den 5 april. Krypto-tillgångsbörsen Binance har tagit ledningen när det gäller öppet intresse för bitcoin-terminer handlar om massiva 10,5 miljarder dollar i öppet intresse.

Binance fångar Bitcoin Futures Lead

För inte så länge sedan rapporterade Bitcoin.coms nyhetsdesk om CME Group fånga ledningen så långt som öppet intresse för bitcoin futures. Idag är det inte längre fallet, eftersom Binance har hoppat före paketet så långt som att leverera terminsderivatprodukter för BTC. Skew.com-analys indikerar att Binance ligger före Bybit, Okex, CME, Huobi, FTX, Deribit, Bitmex, Kraken, Bakkt och Coinflex. Binance, Huobi, Okex och Bybit är också ledande när det gäller BTC futures dagliga volymer.

 BTC Futures Open Interest Hits $ 23B, Binance Captures Lion's Share, Signals Say 43% Chance of $ 64K Bitcoin by Month's End

Coingecko-data är annorlunda och visar bitcoin futures 24-timmars totala volymer på cirka 22 984 388 835 dollar på måndag. Statistik visar att Binance har 10,5 miljarder dollar i öppet ränta och 47 miljarder dollar i 24 timmars dagliga volymer. Enligt Coingeckos statistik inkluderar listan över börser som följer Binance Huobi, FTX, Bybit, Okex, Bitmex, Deribit, Kucoin, Bitfinex och Bitget bland de tio bästa. Huobi fångar 7,1 miljarder dollar idag i öppet intresse medan FTX Exchange ger en touch på över 6 miljarder dollar.

 BTC Futures Open Interest Hits $ 23B, Binance Captures Lion's Share, Signals Say 43% Chance of $ 64K Bitcoin by Month's End

Insikter från Glassnode har också lagt märke till det enorma intresset för bitcoin futures öppet den här veckan. ”Öppet terminsintresse har nått ännu en heltidshöjd på över 23,1 miljarder dollar den här veckan, med Binance och OKex som representerar lejonaktien med sammanlagt 32% av alla kontrakt,” beskrev Glassnode på måndagen.

”Tänk på att stort öppet intresse kan förvärra volatiliteten på marknaden som svar på priskorrigeringar om hävstången snabbt avvecklas. Intressant är att terminsvolymerna har minskat stadigt under hela mars och den här veckan har varit särskilt tyst i förhållande till volymen under tidigare månader, konstaterade forskare vid Glassnode i företagets veckobrev.

43% chans att Bitcoin kommer att träffa $ 64 000 i slutet av april, Cboe vill åter gå in i Bitcoin Futures Game

Delta Exchange vd, Pankaj Balani säger att enligt bitcoin futures har BTC en 43% chans att kryptotillgången kommer att nå $ 64 000 i slutet av april. ”Låt oss säga att BTC handlar till 50 000 USD; då är skevheten skillnaden i underförstådd volatilitet för, till exempel, ett $ 52k-samtal och en $ 48k-sats, ”beskriver Balani i en anteckning till Bitcoin.coms nyhetsdesk. ”När det gäller positiv skevhet är handlare villiga att betala mer för ett OTM-samtal för att få uppåtriktad exponering än för motsvarande sätt för att skydda sig från fallande priser. Som sådan kan det ge oss en inblick i marknadsaktörernas förväntningar på spotprisrörelser. ”

Balani tillade vidare:

Med BTC på $ 59 000 $ ger optionerna 43% chans till $ 64 000 och 31% till $ 54 000 i slutet av april. Med undantag för en kort ökning under den senaste prisåtgärden förblir volatiliteten lägre än antydt. Om man tittar på olika tidsramar betalar handlare för närvarande mindre för aprilalternativ än för de som löper ut i maj eller juni. Skew närmar sig de nivåer som vi såg förra gången i mitten av mars när platsen bröt $ 60 000, vilket indikerar en övergripande optimistisk positionering av marknadsspel.

De senaste månaderna har bitcoin-futures varit vilda och har svällt i efterfrågan sedan tjurkörningen startade. Marknaderna för eviga byten och bitcoin-optioner har vuxit enormt, liksom Deribit är kungen av bitcoin-optionsspelet idag. Dessutom har det funnits köpoptioner för priset på BTC att nå $ 100 000 till $ 300 000 senast den 31 december 2021. Under tiden förklarade Cboe Global Markets CEO Ed Tilly att företaget kan omlista BTC-futures.

“Vi är fortfarande intresserade av utrymmet, vi har inte gett upp det”, sa Tilly i en intervju som publicerades i torsdags. ”Vi är angelägna om att bygga ut hela plattformen. Det finns mycket efterfrågan från detaljhandel och institutioner, och vi måste vara där, ”tillade Cboe-chefen.

Vad tycker du om det senaste öppna intresset för bitcoin futures spiking? Låt oss veta vad du tycker om bitcoin-derivatmarknadsåtgärden i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Analytics, Binance, Binance Bitcoin Futures, bitcoin futures, BitMex, BTC Futures, Bybit, cboe, CME, CoinGecko, daglig volym, Deravitives, deribit, ftx, Futures, glassnode, Huobi, KuCoin, Okex, Open Interest, optioner, Pankaj Balani , eviga byten, Skew.com

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Coingecko, Glassnode,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Alchemy väljer Flow Blockchain för att påskynda spelförändrande ekosystem för utvecklare – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin spränger tidigare $ 50.000 som MicroStrategy planerar $ 600M kapitalinjektion

Bitcoinguide

Fler vinster för Bitcoin framåt när Natixis förutspår dollarnedgång

Bitcoinguide